Niet gevonden wat je zoekt?

  Stel dan hier je vraag
  Heeft mijn airco warmtepomp onderhoud nodig?

  Wij adviseren om minstens 1 keer per jaar een onderhoud te laten uitvoeren. Het reinigen van de filters komt het rendement en vooral de gezondheid ten goede. Ook het buitendeel van jouw airco systeem vergt de nodige jaarlijkse aandacht en onderhoud.

  Hoe lang duurt de installatie van een lucht-lucht warmtepomp?

  De installatietijd van een lucht-lucht warmtepomp kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de installatie en de grootte van het systeem. Bij particulieren gaat dit vaak over één dag terwijl we bij zakelijke klanten eerder kijken naar meerdere dagen.

  Hoe lang gaat mijn airco warmtepomp mee?

  De levensduur hang af van het gebruik en het onderhoud. Voor airco warmtepompen die wij aanbieden mag je toch rekenen op 10 - 15 jaar.

  Hoeveel verbruikt een airco warmtepomp?

  Veel hangt af of je de airco warmtepomp gebruikt om te koelen of te verwarmen. Bovendien zullen andere factoren zoals de frequentie van gebruik en de momenten waarop de airco warmtepomp gebruikt wordt, een impact hebben op het verbruik.

   

  Bijvoorbeeld:

  Voor een slaapkamer te koelen rekenen we op een verbruik van ongeveer 150 kWh/jaar. Voor een slaapkamer te verwarmen reken we op 700 kWh/jaar. Voor de leefruimte te koelen zou dit neer komen op 250 kWh/jaar en te verwarmen op 1200 kWh/jaar.*

  *Gebaseerd op Panasonic berekening.

  Hoeveel warm water kan een warmtepompboiler produceren?

  De groottes van onze warmtepompboilers zijn 150L, 200L en 270L.

  Stel je vraag
  Over welk product gaat je vraag?*
  Over welk onderdeel gaat je vraag?*
  Versturen
  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties

  De zonnepanelen na een week reeds geïnstalleerd. Installatie is prima verlopen en netjes afgewerkt. Na de middag hadden we reeds productie. De begeleiding is eveneens top. Op de dag van de ...
  P S'Jongers
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties