laadpalen bedrijven laadpalen elektrisch rijden laadpaal thuis load balancing

  Laadpalen voor je bedrijf

  De switch naar elektrisch rijden, daar kan jij als ondernemer een voortrekkersrol in spelen. Je bent vast niet de enige die al elektrisch rijdt of wil rijden. Je personeel, bezoekers en klanten een laadservice bieden door laadpalen te installeren aan je bedrijf, dat is pas duurzaam. Ontdek er hier alles over.

   

  Laadpaal kopen voor je bedrijf?

  Laadpalen bij bedrijven: een laadservice voor bezoekers

   

  Een laadpaal thuis is erg handig. En dat geldt ook voor laadpalen voor bedrijven en zakelijk gebruik. Steeds meer medewerkers en klanten rijden elektrisch. Geef als bedrijf het goede voorbeeld en zorg voor de juiste infrastructuur op je parking. Dit zal zeker gewaardeerd worden door je personeel en bezoekers. Zij kunnen opladen of bijladen dankzij de laadservice die je ter beschikking stelt. Laadpalen aan bedrijven staan synoniem voor puur gebruiksgemak. Het laden van de elektrische wagen verloopt sneller, veiliger en gecontroleerd dankzij een hoogtechnologisch opvolgsysteem.

   

   

  Volop profiteren van laadpalen voor bedrijven

   

  Sowieso heb je betrouwbare laadpalen nodig om te installeren aan je bedrijf, met solide en state-of-the-art oplaadtechnologie. Bij EcoFusion zijn we hier in gespecialiseerd. We weten hoe belangrijk het vermogen van laadpalen voor bedrijven is. Je medewerkers blijven meestal on site en kunnen gespreid laden. Dit valt via de performante laadpalen voor bedrijven perfect te monitoren.

   

   

  Load balancing, ook van belang voor laadpalen aan je bedrijf

   

  Bij laadpalen voor bedrijven en zakelijk gebruik is ook load balancing een aandachtspunt. Load balancing zorgt ervoor dat verbruikers in het bedrijf voorrang krijgen op het laden van de wagen. De laadpaal meet namelijk continu wat de totale vraag aan elektriciteit op de werkvloer is. Daardoor voorkomt het laadstation een grote piek op het netwerk en blijven alle apparaten goed werken.

  Dit zijn de voordelen van een laadpaal voor je bedrijf.

  Laadpalen voor bedrijven – haalbaar & betaalbaar

   

  Nog goed om weten: er zijn fiscale voordelen verbonden aan laadpalen voor bedrijven en zakelijk gebruik. Investeer je tussen 1 sept 2021 en 31 aug 2024 in een publiek toegankelijk laadstation? Dan kan je rekenen op een verhoogde kostenaftrek. Tussen 1 jan 2023 en 31 aug 2024 geldt een aftrekpercentage van 150%. Tot die tijd geldt nog 200% aftrek. De laadinfrastructuur moet altijd vrij toegankelijk zijn voor derden. Dit maakt laadpalen voor bedrijven extra haalbaar en betaalbaar.

  EcoFusion, gespecialiseerd in laadpalen voor bedrijven

   

  Je voelt het: als bedrijf investeren in laadpalen is een slimme zet. Meer gebruiksgemak, meer rendement. En dankzij EcoFusion geniet je ook van maximale expertondersteuning voor elektrische mobiliteit. Die combineren we met onze bekende toegewijde en no nonsense Kempense aanpak. Dat werkt. Ook garages, concessiehouders en fleetmanagers kunnen op ons rekenen voor gebruiksklare laadpalen voor zakelijk gebruik.

   

  Nog even dit: je hebt de keuze uit diverse soorten laadpalen voor bedrijven. Onze bestverkochte is momenteel het gamma van Alfen Double pro line. Dankzij haar energie-efficiënte software is Alfen Double pro line uiterst makkelijk te gebruiken en te beheren. Een goeie zaak voor iedere zaak. Zullen we een plaatsbezoek inplannen om te kijken wat jouw bedrijf nodig heeft?

   

  Maak een afspraak

  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties
  laadpalen bedrijven laadpalen elektrisch rijden laadpaal thuis load balancinglaadpalen bedrijven laadpalen elektrisch rijden laadpaal thuis load balancing

  De zonnepanelen na een week reeds geïnstalleerd. Installatie is prima verlopen en netjes afgewerkt. Na de middag hadden we reeds productie. De begeleiding is eveneens top. Op de dag van de ...
  laadpalen bedrijven laadpalen elektrisch rijden laadpaal thuis load balancinglaadpalen bedrijven laadpalen elektrisch rijden laadpaal thuis load balancing
  P S'Jongers
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties