Flamco FlexTherm Eco: warmteopslag voor sanitair warm water

  Ben je op zoek naar een compacte en efficiënte oplossing voor het verwarmen van sanitair warm water in jouw huis? Maak kennis met de Flamco FlexTherm Eco, een thermische batterij die elektriciteit direct omzet in warmte en deze opslaat voor warmwatervoorziening. Met zijn compacte design en energiezuinige werking is de FlexTherm Eco de perfecte keuze voor elk huishouden.

   

  Contacteer ons voor advies

  Waarom een FlexTherm Eco?

  Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden als je kijkt naar de vele voordelen die dit innovatieve systeem biedt.

   

  Allereerst is de FlexTherm Eco een slimme investering in energiezuinigheid. Met geavanceerde technologieën en een efficiënt ontwerp minimaliseert het systeem energieverlies, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk voor jouw huis.

  Bovendien is de FlexTherm Eco ontworpen met het oog op ruimtebesparing. Het ultracompacte formaat neemt slechts een derde van de ruimte in beslag die een gemiddelde boiler inneemt, waardoor je waardevolle ruimte bespaart in jouw huis.

  Maar het gaat niet alleen om energie-efficiëntie en ruimtebesparing. Dankzij de geavanceerde technologie en hoge warmteopname en -afgifte warmt de FlexTherm Eco snel op, waardoor je binnen 2,5 uur kunt genieten van warm water, precies wanneer je het nodig hebt.

  En laten we het niet vergeten: de FlexTherm Eco is ook een milieuvriendelijke keuze. Door te werken zonder verbranding van gassen, geen giftige stoffen te bevatten en 100% recyclebaar te zijn, draag je bij aan een schonere en duurzamere toekomst voor onze planeet.

   

  Kortom, door te kiezen voor de Flamco FlexTherm Eco, kies je voor comfort, efficiëntie en duurzaamheid in jouw huis.

   

  Ik wil meer informatie

  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties

  Zeven gesprekken om zonnepanelen te plaatsen. Gelukkig was EcoFusion de eerste en tevens ook de laatste. Hadden direct een goed gevoel bij Jan. Alles netjes uitgelegd en de prijs viel heel goed mee ...
  A STESSENS
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties