energieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalen

   

  De energieoplossingen van morgen

  Hernieuwbare energie, groene energie of duurzame energieoplossingen. Dat is in één adem gezegd waar het de komende decennia om draait. Dat betekent dat je anders moet gaan kijken naar je eigen energievoorziening. Dat je best grondig nadenkt over duurzame energiebronnen en je energieverbruik. En voor goede raad staat EcoFusion paraat.

   

  Ik wil graag advies 

  Wat zijn duurzame energieoplossingen?

   

  Duurzame energieoplossingen maken gebruik van energiebronnen zoals zon, wind, water, biomassa en geothermie (aardwarmte). Ze veroorzaken geen luchtvervuiling en hebben geen CO2-uitstoot. In België bijvoorbeeld wil men een transitie naar een energiesysteem dat voor 100% op deze hernieuwbare bronnen draait.

   

   

  Toppers van energieoplossingen

   

  Zelf bijdragen aan die energietransitie kan op verschillende manieren. Enkele voorbeelden van formaat:

  • Zonnepanelen: die zetten zonne-energie om in elektriciteit die je meteen kan gebruiken om je energiefactuur te doen dalen.

   

  • Batterijen: energieoverschot uit zonnepanelen sla je op in een thuisbatterij voor verbruik na zonsondergang.

   

  • Laadpalen: energieoplossingen om de switch naar elektrisch rijden te vereenvoudigen, laden gaat snel en kan gevoed worden via een thuisbatterij.

   

  • Warmtepomp airco: die werkt op warmte uit de gratis buitenlucht, ze koelt en verwarmt, in combi met zonnepanelen en een thuisbatterij kan de opgewekte zonne-energie ook optimaal ingezet worden om het aircosysteem aan te sturen.
  Investeren in duurzame energieoplossingen is slim en dat doe je zo.

  Energieoplossingen vergelijken

   

  De startsituatie om te investeren in duurzame energieoplossingen zijn je eigen behoeften, je huidige verbruik en je budget. Voor zo’n analyse klop je best aan bij een expert in energieoplossingen zoals EcoFusion. Samen kijken we welke energieoplossingen jij nodig hebt, wat de prijzen zijn, het rendement en de terugverdientijd.

   

  Energieoplossingen zoals zonnepanelen, batterijen, laadpalen en warmtepomp airco’s vergelijken leidt gegarandeerd naar jouw eigen haalbare en betaalbare duurzame energieoplossingen.

   

  Ook bij nieuwbouw of renovatie, zowel bij particulieren als professionelen en projectontwikkelaars is dit een belangrijke oefening.

  Advies voor duurzame energieoplossingen

   

  Ideaal zou het zijn dat je zelf energie opwekt, die verbruikt en overschot kan bewaren voor later gebruik. Een situatie die steeds dichterbij komt, al zeker met EcoFusion aan je zijde. Het is onze missie om het jou als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken, je energie doen besparen en je positief laten bijdragen aan het klimaat.

   

  Met 25 jaar ervaring in het vak en diverse erkenningen voor onze groene energieoplossingen weten we wat we je te bieden hebben. Als experts in het plaatsen van duurzame energieoplossingen hebben we ook voor jou de juiste installatie. Ontelbare klanten in de Kempen en Vlaanderen gingen je voor. Kennismaken?

   

   

  Simply energizing, met EcoFusion

  F.A.Q.
  Kan ik op gas besparen met een lucht-lucht warmtepomp?
  Dat kan! Een lucht-lucht warmtepomp kan je ook gebruiken om te (bij)verwarmen. De lucht-lucht warmtepompen waarmee we werken hebben een SCOP van 4,2 - 4,8. Dit wil zeggen dat ze 4,2 - 4,8 keer zuiniger zijn dan verwarmen met gas.
   Waarom duurt het langer bij de opstart van de airco alvorens hij begint te verwarmen ipv koelen
   Als we gaan koelen is het verschil tussen buitentemperatuur en de gewenste binnentemperatuur minder groot dan wanneer we willen verwarmen: stel dat het buiten 30 C° is en ik wil binnen een temperatuur van 24 C°, moeten we maar een verschil van 6 C° overbruggen. Als het buiten 5 C° is en we willen binnen een temperatuur van 22 C° bekomen, moeten we een verschil van 17 C° overbruggen. Uiteraard zal het dan langer duren alvorens we de gewenste temperatuur bereikt hebben.
   Referenties

   Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

   Bekijk alle referenties
   energieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalenenergieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalen

   🌞🌞🌞🌞🌞 We zijn zeer tevreden. Vanaf de eerste afspraak kregen we duidelijke informatie over de installatie, plaatsing en kostprijs. De plaatsing is perfect verlopen en ze hebben alles ...
   energieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalenenergieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalen
   R Baelus
   Bekijk alle referenties
   energieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalen
   Installaties

   Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

   Bekijk alle installaties
   energieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalen
   energieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalen
   energieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalenenergieoplossingen energie zonnepanelen thuisbatterij laadpalen