Fotovoltaïsche zonnepanelen – bron van energie

Duurzame energie, die komt uit zonnepanelen. Onder andere uit fotovoltaïsche zonnepanelen. Ook wel bekend als PV-panelen en het type zonnepanelen dat de meeste mensen kennen. Wel, van fotovoltaïsche zonnepanelen en cellen kennen wij bij EcoFusion werkelijk alles. En die kennis delen we graag met jou.

 

 

Vraag offerte voor je fotovoltaïsche zonnepanelen

Fotovoltaïsche zonnepanelen watte?

 

Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn de meest gebruikelijke soort zonnepanelen, Je vindt ze op daken van huizen en bedrijven, en ze zetten zonne-energie om in stroom of elektriciteit. Die opgewekte energie is vervolgens inzetbaar voor huishoudelijke apparaten. Naast fotovoltaïsche zonnepanelen zijn er ook thermische zonnepanelen. Die ken je misschien als zonnecollectoren. Ze zetten zonne-energie om in warmte – voor sanitair en verwarming.

 

Montage van fotovoltaïsche zonnepanelen

 

De zonnepanelen zelf, een montagesysteem om de fotovoltaïsche zonnepanelen op het dak te plaatsen, bekabeling en minstens één omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom… dat alles maakt deel uit van een fotovoltaïsche zonnepaneleninstallatie.

Duurzame energie, die komt uit fotovoltaïsche zonnepanelen.
Fotovoltaïsche zonnepanelen laten plaatsen doe je best door een ervaren en vakkundige energiepartner zoals EcoFusion. We bevestigen de fotovoltaïsche zonnepanelen met een montagesysteem afgestemd op je dak. Voor hellende daken werken we met dakhaken die onder de pan bevestigd worden – op deze haken worden de profielen geplaatst. Dankzij een handig railsysteem verloopt een installatie zeer efficiënt. Op een plat dak plaatsen we een montagesysteem met helling, op een aluminium constructie met of zonder windbescherming. Een veilige montage is topprioriteit, bekabeling en parallelschakeling worden voorzien. 
Van fotovoltaïsche zonnepanelen kennen wij bij EcoFusion werkelijk alles.

Verschillende merken fotovoltaïsche zonnepanelen

 

Bij EcoFusion werken we enkel met superieure Tier 1-merken met bewezen rendement, zoals fotovoltaïsche zonnepanelen van REC, Sunpower en Hyundai. Met REC fotovoltaïsche zonnepanelen behaal je een zeer mooi rendement. Je hebt ook de zekerheid dat de panelen dat rendement over de jaren heen ook behouden. Dat geldt ook voor de uitblinkers van SunPower en Hyundai. En minimaal 25 jaar garantie: dat kan tellen! 


Fotovoltaïsche zonnepanelen kopen bij EcoFusion

 

Samen bekijken we welke fotovoltaïsche zonnepanelen het beste bij je situatie passen. Met EcoFusion kies je voor een ervaren en dynamische partner die alle technische uitdagingen aangaat. Met veel passie en goesting zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke dienst na verkoop. Niet alleen de goede keuze van producten, maar ook het gebruikte montagemateriaal en de juiste plaatsing, zorgen ervoor dat je fotovoltaïsche zonnepaneleninstallatie decennialang doet wat moet: jouw woning of bedrijf van duurzame zonne-energie voorzien, je energiefactuur doen dalen. De toekomst begint hier.

 

 

Kennismaken voor jouw zonne-installatie?

Wil je meer weten over de allround aanpak van EcoFusion?
Neem dan snel contact met ons op! Onze duurzame specialisten nemen je mee op groene missie!

Contacteer ons

Ontdek onze certificaten die een erkenning zijn voor de kwaliteit die wij leveren.

Onze certificaten
Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties

Zeer snelle service. Proper en nette werking. Heel snelle hulp bij vragen. Zeker een aanrader.
E Van endert
Bekijk alle referenties
Realisaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle realisaties