fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen energie zonne energie elektriciteit

  Fotovoltaïsche zonnepanelen – bron van energie

  Duurzame energie, die komt uit zonnepanelen. Onder andere uit fotovoltaïsche zonnepanelen. Ook wel bekend als PV-panelen en het type zonnepanelen dat de meeste mensen kennen. Wel, van fotovoltaïsche zonnepanelen en cellen kennen wij bij EcoFusion werkelijk alles. En die kennis delen we graag met jou.

   

   

  Vraag offerte voor je fotovoltaïsche zonnepanelen

  Wat zijn fotovoltaïsche zonnepanelen?

   

  Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn de meest gebruikelijke soort zonnepanelen, Je vindt ze op daken van huizen en bedrijven, en ze zetten zonne-energie om in stroom of elektriciteit. Die opgewekte energie is vervolgens inzetbaar voor huishoudelijke apparaten. Naast fotovoltaïsche zonnepanelen zijn er ook thermische zonnepanelen. Die ken je misschien als zonnecollectoren. Ze zetten zonne-energie om in warmte – voor sanitair en verwarming.

   

  Hoe worden fotovoltaïsche zonnepanelen gemonteerd?

   

  De zonnepanelen zelf, een montagesysteem om de fotovoltaïsche zonnepanelen op het dak te plaatsen, bekabeling en minstens één omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom… dat alles maakt deel uit van een fotovoltaïsche zonnepaneleninstallatie.

  Duurzame energie, die komt uit fotovoltaïsche zonnepanelen.
  Fotovoltaïsche zonnepanelen laten plaatsen doe je best door een ervaren en vakkundige energiepartner zoals EcoFusion. We bevestigen de fotovoltaïsche zonnepanelen met een montagesysteem afgestemd op je dak. Voor hellende daken werken we met dakhaken die onder de pan bevestigd worden – op deze haken worden de profielen geplaatst. Dankzij een handig railsysteem verloopt een installatie zeer efficiënt. Op een plat dak plaatsen we een montagesysteem met helling, op een aluminium constructie met of zonder windbescherming. Een veilige montage is topprioriteit, bekabeling en parallelschakeling worden voorzien. 
  Van fotovoltaïsche zonnepanelen kennen wij bij EcoFusion werkelijk alles.

  Merken van fotovoltaïsche zonnepanelen

   

  Bij EcoFusion werken we enkel met superieure Tier 1-merken met bewezen rendement, zoals fotovoltaïsche zonnepanelen van REC, Sunpower en Hyundai. Met REC fotovoltaïsche zonnepanelen behaal je een zeer mooi rendement. Je hebt ook de zekerheid dat de panelen dat rendement over de jaren heen ook behouden. Dat geldt ook voor de uitblinkers van SunPower en Hyundai. En minimaal 25 jaar garantie: dat kan tellen! 


  Fotovoltaïsche zonnepanelen kopen bij EcoFusion

   

  Samen bekijken we welke fotovoltaïsche zonnepanelen het beste bij je situatie passen. Met EcoFusion kies je voor een ervaren en dynamische partner die alle technische uitdagingen aangaat. Met veel passie en goesting zorgen wij voor het hele traject van ontwerp tot installatie en niet te vergeten de belangrijke dienst na verkoop. Niet alleen de goede keuze van producten, maar ook het gebruikte montagemateriaal en de juiste plaatsing, zorgen ervoor dat je fotovoltaïsche zonnepaneleninstallatie decennialang doet wat moet: jouw woning of bedrijf van duurzame zonne-energie voorzien, je energiefactuur doen dalen. De toekomst begint hier.

   

   

  Kennismaken voor jouw zonne-installatie?

  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties
  fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen energie zonne energie elektriciteitfotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen energie zonne energie elektriciteit

  Wou een huisbatterij plaatsen. Ecofusion gecontracteerd. Verkopen laurens langskomen. Goeie en duidelijke uitleg gekregen. Prijs was voordeliger dan concurrentie. Plaatsing was zeer professioneel en ...
  fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen energie zonne energie elektriciteitfotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen energie zonne energie elektriciteit
  B Guzik
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties