Niet gevonden wat je zoekt?

  Stel dan hier je vraag
  Heeft een Wevolt X-Roof/X-Tile Energiedak onderhoud nodig?
  Een Energiedak met Wevolt X-Roof of met Wevolt X-Tile zonnepanelen hebben allebei nauwelijks onderhoud nodig omdat vuil zich niet kan ophopen op een frame.
  Hoe brandveilig is een dak met Wevolt X-Roof/X-Tile zonnepanelen?
  Een Energiedak met Wevolt X-Roof zonnepanelen of Wevolt X-Tile zonnepanelen is een Building Integrated PhotoVoltaics (BIPV) systeem, ofwel gebouw-geïntegreerde zonne-energie. Brandveiligheid is daarbij erg belangrijk. Een goede natuurlijke ventilatie tussen de modules en het dakbeschot zorgt voor een natuurlijke koeling van de zonnepanelen. Bovendien werkt de glazen achterzijde van de X-Roof en X-Tile zonnepanelen brandvertragend. Daarnaast begint én eindigt een veilig BIPV-systeem met een gecertificeerd systeem, een deskundige installatie en het gebruik van de juiste materialen.
  Hoe duurzaam zijn een Wevolt X-Roof/Wevolt X-Tile Energiedak?
  De Wevolt X-Roof en de Wevolt X-Tile glas-glas zonnepanelen hebben allebei een zeer lange levensduur en zijn goed recyclebaar. Bij toepassing van Wevolt X-Roof/X-Tile zonnepanelen zijn er voor het complete dak geen dakpannen nodig. Wevolt X-Roof/X-Tile is een van de meest duurzame dak-oplossingen die op dit moment beschikbaar zijn in België. Uiteraard omdat het zonne-energie oplevert, maar ook omdat Wevolt X-Roof/X-Tile in Nederland wordt geproduceerd met verantwoorde grondstoffen
  Hoe hoog is de opbrengst van een Wevolt X-Roof zonnepaneel?
  In z’n algemeenheid behaal je met zwarte Wevolt X-Roof zonnepanelen een vermogen van 203 Wp/m2. De hoogte van de opbrengst is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de stand ten opzichte van de zon, de oriëntatie en de hellingshoek van je dak. De gemiddelde opbrengst in Nederland zal uitkomen tussen de 170 en 203 kWh/m2 per jaar.
  Hoe hoog is de opbrengst van een Wevolt X-tile zonnepaneel?
  Met het Wevolt X-Tile zonnepaneel kun je een vermogen van maximaal tot 180 Wp/m2 opwekken. De hoogte van de opbrengst is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de stand ten opzichte van de zon, de oriëntatie en de hellingshoek van je dak. De gemiddelde opbrengst ligt tussen de 155 tot 180 kWh/m2 per jaar.
  Stel je vraag
  Over welk product gaat je vraag?*
  Over welk onderdeel gaat je vraag?*
  Versturen
  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties

  Superblij met de zonnepanelen van ecofusion. Alles vlotjes verlopen en heel netjes afgewerkt. Een dikke aanrader
  C De Proost
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties