Duurzaam renoveren – slim plan

  Plan je een renovatieproject, maak dan meteen energiezuinige keuzes. Duurzaam renoveren is de norm. Kwestie van het milieu te sparen én je eigen energiefactuur te doen dalen. En daar komen slimme energieoplossingen in the picture. Hier alvast nuttige tips om duurzaam te renoveren. 

   

  Contacteer ons, wij zijn dé specialist in energietechnieken

  Starten met duurzaam renoveren


  Duurzaam renoveren is synoniem voor ecologisch renoveren. Degelijk advies van je verbouwpartners voor duurzaam renoveren is dan geen overbodige luxe. Je kan niet alles zelf weten. Enkele adviezen die zij je zullen geven zijn:

   

  • Verbouw met het oog op morgen, zodat je gebouw aanpasbaar is
  • Gebruik duurzame energie en plaats een energiezuinige verwarmingsinstallatie
  • Hergebruik regenwater en bespaar op water
  • Isoleer bij het renoveren
  • Zorg ervoor dat je gebouw luchtdicht afgesloten is en gecontroleerd geventileerd kan worden na de verbouwing.

  Duurzaam renoveren met de juiste energietechnieken

   

  Om duurzaam renoveren op de lange termijn zo rendabel mogelijk te maken, heb je een energiepartner nodig die je oerdegelijk advies geeft over mogelijke energietechnieken. Maximaal levenscomfort gecombineerd met energiebesparing en aandacht voor het milieu, dat is de ideale situatie. Een doorwinterde energie-expert zoals EcoFusion aan je zijde ontzorgt je over de ganse lijn. Duurzaam verbouwen, wij weten wat je daarvoor nodig hebt. Denk aan zonnepanelen, laadpalen, een batterij voor opslag van de overtollige energie en een warmtepomp airco. De juiste installatie rendeert.

  “Deze mensen geven je een correcte offerte op maat. Als je na de plaatsing van je installatie nog vragen hebt, kan je hen steeds mailen of bellen. Wie er ook langskomt, ze zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De jarenlange ervaring druipt eraf. Ik ben heel tevreden en raad hen dan ook aan!”

  - Bert Van Mechelen

  EcoFusion helpt je duurzaam renoveren

   

  Duurzaam renoveren? Zoek het niet te ver. EcoFusion is je lokale baken voor ecologische energieoplossingen. Je expert, adviseur, installateur en blijvende partner voor duurzaam verbouwen.

   

  Ik wil kennismaken

  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties

  Wou een huisbatterij plaatsen. Ecofusion gecontracteerd. Verkopen laurens langskomen. Goeie en duidelijke uitleg gekregen. Prijs was voordeliger dan concurrentie. Plaatsing was zeer professioneel en ...
  B Guzik
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties