Duurzaam renoveren – slim plan

  Plan je een renovatieproject, maak dan meteen energiezuinige keuzes. Duurzaam renoveren is de norm. Kwestie van het milieu te sparen én je eigen energiefactuur te doen dalen. En daar komen slimme energieoplossingen in the picture. Hier alvast nuttige tips om duurzaam te renoveren. 

   

  Contacteer alvast dé specialist in energietechnieken

  Starten met duurzaam renoveren

   

  Duurzaam renoveren is synoniem voor ecologisch renoveren. Degelijk advies van je verbouwpartners voor duurzaam renoveren is dan geen overbodige luxe. Je kan niet alles zelf weten. Enkele adviezen die zij je zullen geven zijn:

   

  • Verbouw met het oog op morgen, zodat je gebouw aanpasbaar is
  • Gebruik duurzame energie en plaats een energiezuinige verwarmingsinstallatie
  • Hergebruik regenwater en bespaar op water
  • Isoleer bij het renoveren
  • Zorg ervoor dat je gebouw luchtdicht afgesloten is en gecontroleerd geventileerd kan worden na de verbouwing
  Ontdek wat je moet doen om maximaal rendement te halen bij duurzaam renoveren.

  Duurzaam renoveren voor een perfect E-peil

   

  De overheid kijkt mee als je duurzaam gaat renoveren. Energetische renovaties krijgen de nodige waardering. Wel moet je naar een zo gunstig mogelijk energiepeil of E-peil toewerken – de score die aangeeft hoe energiezuinig je renovatieproject is. Het behalen van het E-peil is een van de EPB-eisen (energieprestatieregelgeving) voor duurzaam renoveren. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger je renovatie. Voor ingrijpende energetische renovaties maak je aanspraak op een korting op de onroerende voorheffing van 50% of 100%.

  Duurzaam renoveren is de norm en daar horen slimme energieoplossingen bij.

  Duurzaam renoveren met de juiste energietechnieken

   

  Om duurzaam renoveren op de lange termijn zo rendabel mogelijk te maken, heb je een energiepartner nodig die je oerdegelijk advies geeft over mogelijke energietechnieken. Maximaal levenscomfort gecombineerd met energiebesparing en aandacht voor het milieu, dat is de ideale situatie. Een doorwinterde energie-expert zoals EcoFusion aan je zijde ontzorgt je over de ganse lijn. Duurzaam verbouwen, wij weten wat je daarvoor nodig hebt. Denk aan zonnepanelen, laadpalen, een batterij voor opslag van de overtollige energie en een warmtepomp airco. De juiste installatie rendeert.

  “Deze mensen geven je een correcte offerte op maat. Als je na de plaatsing van je installatie nog vragen hebt, kan je hen steeds mailen of bellen. Wie er ook langskomt, ze zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De jarenlange ervaring druipt eraf. Ik ben heel tevreden en raad hen dan ook aan!”

  - Bert Van Mechelen

  EcoFusion helpt je duurzaam renoveren

   

  Duurzaam renoveren? Zoek het niet te ver. EcoFusion is je lokale baken voor ecologische energieoplossingen. Je expert, adviseur, installateur en blijvende partner voor duurzaam verbouwen.

   

  Ik wil kennismaken

  Wil je meer weten over de allround aanpak van EcoFusion?
  Neem dan snel contact met ons op! Onze duurzame specialisten nemen je mee op groene missie!

  Contacteer ons

  Ontdek onze certificaten die een erkenning zijn voor de kwaliteit die wij leveren.

  Onze certificaten
  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties

  EcoFusion is een aanrader. Vooraf zeer duidelijke en correcte uitleg verkregen van vertegenwoordiger Kristof. Bij uitvoering van de werken hebben de installateurs netjes werk geleverd. Wij zijn zeer ...
  P Cools
  Bekijk alle referenties
  Realisaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle realisaties