SIMPLY ENERGIZING
We empower
professionals

Als bedrijf wil je duurzaam, groener en energiezuiniger ondernemen. Dat snappen we bij EcoFusion. En we maken dat heel concreet met hernieuwbare energietoepassingen op maat van de B2B-markt. Zonnepalen op het dak, laadpalen op de parking… kom maar op met je wensen en projecten.

Al vele jaren zijn wij toegewijde energiepartner van kmo’s, projectontwikkelaars en andere professionals met een duurzame visie. En ook jou kunnen we helpen.

Maak een afspraak
Zonnepanelen
op het bedrijfsdak

We empower kmo’s. Dit doen we onder andere met de plaatsing van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Een excellente investering: je verdient de zonnepanelen op max. 10 jaar terug, want je bespaart op je energiefactuur. Oerdegelijke merken ‘in the mix’ met de EcoFusion expertise en service maken je bedrijf future proof. Tja, zonnepalen strooien flink wat positieve energie in het rond. Heerlijk die zon!

  • Je produceert je eigen energie via zonnepanelen
  • Die energie is 100% eco en duurzaam
  • Je geniet van een rendement van 25 jaar
  • Moeder Aarde dankt je, en je finance manager omwille van de lagere energiefactuur ook
Energiezuinige technieken
voor projectontwikkelaars

We empower projecten. Zodat jij als projectwikkelaar of bouwbedrijf duurzaam kan bouwen en verbouwen. EcoFusion is je vertrouwenspartner all the way. Adviseren, de beste technologie op de juiste plaats voor een gunstige EPB-score, een sublieme naservice – onze habitat. En we zijn er graag van in het begin bij om de juiste energietechnieken te matchen met de looks van je project, de lokale voorschriften en het budget.

  • Zonnepanelen en SolarEdge-omvormer
  • Batterijen voor opslag ongebruikte energie
  • Aircosystemen als lucht-lucht warmtepomp
  • Laadpalen (optioneel met parkingbeheer)
zonnepanelen energieoplossingen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
Laadpalen voor kmo’s, garages, concessiehouders, fleetmanagers

We empower de autowereld. Elektrische wagens zijn de toekomst, maar niet zonder laadpalen. Voor kmo’s installeren we laadpalen op de parkings van hun bedrijfsterreinen. En voor garages, concessiehouders en fleetmanagers zijn we leverancier van gebruiksklare laadpalen voor hun klanten. Of beter gezegd: totaalleverancier van positieve energie. Synoniem voor expertise, kwaliteit en duurzaamheid zonder gedoe.

Nog een extraatje: ook parkeerbeheer met tarieven zijn een optie in samenwerking met onze partner Alfen.

Simply energizing, zo doen wij dat

Wil je meer weten over de allround aanpak van EcoFusion?
Neem dan snel contact met ons op! Onze duurzame specialisten nemen je mee op groene missie!

Contacteer ons

Ontdek onze certificaten die een erkenning zijn voor de kwaliteit die wij leveren.

Onze certificaten
Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties

Wij zijn uiterst tevreden over de ganse lijn na de plaatsing van de installatie van onze zonnepanelen en laadpaal door de firma Ecofusion. Zoals je in alle reviews kan lezen verdienen jullie als ...
M Spoormans
Bekijk alle referenties
Realisaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle realisaties