zonnepanelen energieoplossingen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
SIMPLY ENERGIZING
  We empower
  professionals

  Als bedrijf wil je duurzaam, groener en energiezuiniger ondernemen. Dat snappen we bij EcoFusion. En we maken dat heel concreet met hernieuwbare energietoepassingen op maat van de B2B-markt. Zonnepalen op het dak, laadpalen op de parking… kom maar op met je wensen en projecten.

  Al vele jaren zijn wij toegewijde energiepartner van kmo’s, projectontwikkelaars en andere professionals met een duurzame visie. En ook jou kunnen we helpen.

  Maak een afspraak
  Zonnepanelen
  op het bedrijfsdak

  We empower kmo’s. Dit doen we onder andere met de plaatsing van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Een excellente investering: je verdient de zonnepanelen op max. 10 jaar terug, want je bespaart op je energiefactuur. Oerdegelijke merken ‘in the mix’ met de EcoFusion expertise en service maken je bedrijf future proof. Tja, zonnepalen strooien flink wat positieve energie in het rond. Heerlijk die zon!

  • Je produceert je eigen energie via zonnepanelen
  • Die energie is 100% eco en duurzaam
  • Je geniet van een rendement van 25 jaar
  • Moeder Aarde dankt je, en je finance manager omwille van de lagere energiefactuur ook
  Energiezuinige technieken
  voor projectontwikkelaars

  We empower projecten. Zodat jij als projectontwikkelaar of bouwbedrijf duurzaam kan bouwen en verbouwen. EcoFusion is je vertrouwenspartner all the way. Adviseren, de beste technologie op de juiste plaats voor een gunstige EPB-score, een sublieme naservice – onze habitat. En we zijn er graag van in het begin bij om de juiste energietechnieken te matchen met de looks van je project, de lokale voorschriften en het budget.

  • Zonnepanelen en SolarEdge-omvormer
  • Batterijen voor opslag ongebruikte energie
  • Aircosystemen als lucht-lucht warmtepomp
  • Laadpalen (optioneel met parkingbeheer)
  zonnepanelen energieoplossingen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  Laadpalen voor kmo’s, garages, concessiehouders, fleetmanagers

  We empower de autowereld. Elektrische wagens zijn de toekomst, maar niet zonder laadpalen. Voor kmo’s installeren we laadpalen op de parkings van hun bedrijfsterreinen. En voor garages, concessiehouders en fleetmanagers zijn we leverancier van gebruiksklare laadpalen voor hun klanten. Of beter gezegd: totaalleverancier van positieve energie. Synoniem voor expertise, kwaliteit en duurzaamheid zonder gedoe.

  Nog een extraatje: ook parkeerbeheer met tarieven zijn een optie in samenwerking met onze partner Alfen.

  Simply energizing, zo doen wij dat
  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties
  zonnepanelen energieoplossingen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaalzonnepanelen energieoplossingen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

  Wou een huisbatterij plaatsen. Ecofusion gecontracteerd. Verkopen laurens langskomen. Goeie en duidelijke uitleg gekregen. Prijs was voordeliger dan concurrentie. Plaatsing was zeer professioneel en ...
  zonnepanelen energieoplossingen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaalzonnepanelen energieoplossingen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  B Guzik
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties