Gun jij een ander ook groene energie en maximaal rendement? Ga voor het ambassadeursschap!

Blij met het maximaal rendement van jouw duurzame installatie? Laat jouw familie, vrienden of kennissen ook genieten van deze voordelen. Breng hen in contact met EcoFusion en word een ambassadeur. Als EcoFusion ambassadeur raad je ons aan, aan je familie, vrienden of kennissen. Maar uiteraard niet voor niets!

Wat verwachten wij van jou?

 

Bezorg ons de contactgegevens van een familielid, vriend of kennis die interesse heeft in zonnepanelen, een batterij of een warmtepomp airco. Of verwijs ze door naar ons eenvoudig online invulformulier. Laat de mensen bij hun eerste contact met EcoFusion voor een afspraak zeker jouw naam vermelden. En wij doen de rest.

 

 

Ga naar ons formulier en deel het!

 

 

Wat krijg je hiervoor terug?

 

Voor elke klant die finaal kiest voor ons aanbod, ontvang je een Colruyt waardebon van 100 euro.

Breng hen in contact met EcoFusion en word een ambassadeur.

Geen ambassadeurschap maar wél een review delen?

 

Wil je ons liever online aanbevelen en zo jouw positieve ervaring met EcoFusion delen? Dat kan ook! Vertel anderen in jouw review over onze service, jouw kwaliteitsvolle installatie én de ingeloste verwachtingen rond het door ons beloofde rendement.

 

Je kan gemakkelijk en snel een review aanmaken op Google reviews, Facebook of gewoon hier op de website. Voor het schrijven van jouw review ontvang je als bedanking een kleine attentie.

 

 

Laat een review achter

Wil je meer weten over de allround aanpak van EcoFusion?
Neem dan snel contact met ons op! Onze duurzame specialisten nemen je mee op groene missie!

Contacteer ons

Ontdek onze certificaten die een erkenning zijn voor de kwaliteit die wij leveren.

Onze certificaten
Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties

Wij zijn uiterst tevreden over de ganse lijn na de plaatsing van de installatie van onze zonnepanelen en laadpaal door de firma Ecofusion. Zoals je in alle reviews kan lezen verdienen jullie als ...
M Spoormans
Bekijk alle referenties
Realisaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle realisaties