Lucht-water warmtepompen: duurzaam verwarmen en koelen


  Lucht-water warmtepompen zijn een slimme oplossing voor zowel comfort als kostenbesparing in je huis. Bij EcoFusion kiezen we voor de systemen van Panasonic Aquarea vanwege hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Deze systemen gebruiken warmte uit de buitenlucht om je huis en water te verwarmen. Bovendien kunnen ze je huis koelen, wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving het hele jaar door.  Ik wil een gratis offerte!

  Hoe werkt een lucht-water warmtepomp?

   


  Lucht-water warmtepompen werken door warmteoverdracht. Ze onttrekken warmte aan de buitenlucht, zelfs als het buiten koud is. Een compressor verhoogt de temperatuur van deze warmte. Vervolgens wordt deze warmte overgedragen aan het watercircuit in je huis.

   

  Dit warme water kan worden gebruikt voor vloerverwarming, radiatoren, en warm water in de keuken en badkamer. Daarnaast kan het systeem ook worden gebruikt om je huis te koelen.

  De voordelen van lucht-water warmtepompen

   

  • Hoge efficiëntie: Lucht-water warmtepompen zijn zeer energiezuinig. Ze kunnen tot 80% van de benodigde energie uit de buitenlucht halen. Dit betekent lagere energierekeningen en meer comfort in je huis.

   

  • Kostenbesparing: Je kunt tot €1100 per jaar besparen op je energiekosten in vergelijking met conventionele elektrische verwarming. Hoewel de initiële investering hoger kan zijn, zijn de operationele kosten veel lager, waardoor de terugverdientijd kort is.

   

  • Slimme technologie: Onze warmtepompen hebben slimme functies. Je kunt ze bedienen met geavanceerde thermostaten en via je smartphone. Zo kun je de temperatuur in je huis makkelijk aanpassen, ook als je niet thuis bent.

   

  • Flexibele toepassingen: Of je nu je huis wilt verwarmen, vloerverwarming wilt gebruiken, warm water nodig hebt of je huis wilt koelen, Panasonic Aquarea lucht-water warmtepompen kunnen het allemaal. Ze zijn aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Stil en betrouwbaar: Panasonic Aquarea warmtepompen zijn stil in gebruik. Ze zijn ook zeer betrouwbaar. Dit zorgt voor een comfortabele en rustige leefomgeving.

   

  Panasonic: innovatief en betrouwbaar

   

  Bij EcoFusion werken we alleen met Panasonic lucht-water warmtepompen. Panasonic staat bekend om Japans vakmanschap, innovatie en betrouwbaarheid. Ze bieden een breed scala aan units, zodat er altijd een model is dat perfect bij jouw woning past, ongeacht de omvang.

   

  Zonnepanelen en warmtepompen: de ideale combinatie

   

  Combineer je lucht-water warmtepomp met zonnepanelen en bespaar nog meer op je energiekosten. De energie die je zonnepanelen opwekken, kan worden gebruikt om je warmtepomp te laten draaien. Dit maakt je nog minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en energieleveranciers.

   

  EcoFusion is jouw partner voor zowel lucht-water warmtepompen als zonnepanelen. We helpen je graag met advies over de beste oplossing voor jouw huis of bedrijf.

  Zonnepanelen en warmtepompen: de ideale combinatie


  Waarom kiezen voor EcoFusion? 

   

  EcoFusion is dé specialist in lucht-water warmtepompen.

  We bieden je:


  Gratis en vrijblijvende offerte op maat: We bieden een gratis offerte die speciaal is afgestemd op jouw woning.

   

  Expert advies: Onze ervaren adviseurs/ vertegenwoordigers geven professioneel advies. Ze helpen je bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw situatie.

   

  Professionele installatie: We zorgen voor een professionele installatie met oog voor detail. Onze installateurs werken netjes en efficiënt.

   

  Uitstekende na-service: Na de installatie blijven we voor je klaarstaan. We zorgen voor het onderhoud van je warmtepomp zodat deze optimaal blijft werken.

     EcoFusion: jouw partner voor duurzaam verwarmen en verkoelen

   

  Bij EcoFusion geloven we in duurzame oplossingen. Onze lucht-water warmtepompen en zonnepanelen helpen je energie te besparen en je ecologische voetafdruk te verkleinen. We zijn er om je te helpen bij elke stap. Van advies tot installatie en onderhoud,

   

  EcoFusion staat voor je klaar. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je huis duurzamer en comfortabeler te maken. Vraag vandaag nog je gratis offerte aan en begin met besparen.

   


  EcoFusion: jouw partner voor duurzaam verwarmen en verkoelen

  Vraag vandaag je gratis offerte aan!

  Klaar om over te stappen op een lucht-water warmtepomp? Neem vandaag nog contact met ons. 

  We geven je graag meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende offerte.

   


   

  Ik wil een gratis offerte!

  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties

  Nog enkele zonnepanelen laten bijplaatsen en ook een laadpaal geïnstalleerd. Alles prima op tijd correct afgewerkt. Klasse installateur!
  C Slegers
  Bekijk alle referenties
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties