SIMPLY ENERGIZING
  Kies een team
  met een duurzaam hart

  Bij EcoFusion kom je terecht in een gepassioneerd team waarin flexibiliteit en een klantgerichte attitude centraal staan. Wil jij deel uitmaken van dat team? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog!

  Matchen onze vacatures niet meteen met jouw profiel? Dan loont het zeker de moeite om je spontane sollicitatie te bezorgen.

  Bezorg ons je spontane sollicitatie
  Vrijheid en
  verantwoordelijkheid

  Ben je op zoek naar een uitdagende job waarin je zelfstandig aan de slag kan om mensen de beste groene energieoplossingen te bieden en je ruime autonomie geniet? Dan moeten we elkaar wat beter leren kennen.

  Bij EcoFusion verloopt geen enkele dag identiek aan de vorige. Je legt dan ook voldoende flexibiliteit aan de dag om onze klanten altijd de beste service te garanderen. Ook wanneer de zaken niet helemaal lopen zoals voorzien. Meer nog, je kickt op verantwoordelijkheid en neemt die dan ook ten volle in je job. Zo bereiken we allemaal samen ons grote doel: onze klanten de hoogwaardigste duurzame energieoplossingen aanbieden.

  Opleiding on-the-job

  Bij ons geen ellenlange theoretische cursussen, maar wel praktijkgerichte opleidingen die je heel snel vertrouwd maken met de werking van onze technieken, maar ook met onze eigen interne werking. The proof of the pudding is in the eating, weet je wel?

  Work hard, play hard

  Onze gepassioneerde ploeg haalt elke dag opnieuw het onderste uit de kan om onze klanten groene en duurzame stroom te laten winnen. Maar wie hard werkt, moet ook stoom kunnen aflaten. Ook daarvoor staan we bij EcoFusion garant. Het gezegde ‘work hard, play hard’ wordt hier met veel plezier in de praktijk omgezet!

  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

  Wil je meer weten over de allround aanpak van EcoFusion?
  Neem dan snel contact met ons op! Onze duurzame specialisten nemen je mee op groene missie!

  Contacteer ons

  Ontdek onze certificaten die een erkenning zijn voor de kwaliteit die wij leveren.

  Onze certificaten
  Referenties

  Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

  Bekijk alle referenties

  Hele fijne ervaring met deze firma. Vorige week zijn ze extra zonnepanelen komen plaatsen bij ons. Uitgebreide en duidelijk uitleg bij het opmaken van de offerte, heel netjes geplaatst en alles ...
  C Vanmanshoven
  Bekijk alle referenties
  Realisaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle realisaties