SIMPLY ENERGIZING
Kies een team
met een duurzaam hart

Bij EcoFusion kom je terecht in een gepassioneerd team waarin flexibiliteit en een klantgerichte attitude centraal staan.

Contacteer ons
Vrijheid en
verantwoordelijkheid

Ben je op zoek naar een uitdagende job waarin je zelfstandig aan de slag kan om mensen de beste groene energieoplossingen te bieden en je ruime autonomie geniet? Dan moeten we elkaar wat beter leren kennen.

Bij EcoFusion verloopt geen enkele dag identiek aan de vorige. Je legt dan ook voldoende flexibiliteit aan de dag om onze klanten altijd de beste service te garanderen. Ook wanneer de zaken niet helemaal lopen zoals voorzien. Meer nog, je kickt op verantwoordelijkheid en neemt die dan ook ten volle in je job. Zo bereiken we allemaal samen ons grote doel: onze klanten de hoogwaardigste duurzame energieoplossingen aanbieden.

Opleiding on-the-job

Bij ons geen ellenlange theoretische cursussen, maar wel praktijkgerichte opleidingen die je heel snel vertrouwd maken met de werking van onze technieken, maar ook met onze eigen interne werking. The proof of the pudding is in the eating, weet je wel?

Work hard, play hard

Onze gepassioneerde ploeg haalt elke dag opnieuw het onderste uit de kan om onze klanten groene en duurzame stroom te laten winnen. Maar wie hard werkt, moet ook stoom kunnen aflaten. Ook daarvoor staan we bij EcoFusion garant. Het gezegde ‘work hard, play hard’ wordt hier met veel plezier in de praktijk omgezet!

energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
Ga bij EcoFusion aan de slag

Matchen onze vacatures niet meteen met jouw profiel? Dan loont het zeker de moeite om ons je spontane sollicitatie te bezorgen. Die houden we graag bij voor onze werfreserve.

Wil je meer weten over de allround aanpak van EcoFusion?
Neem dan snel contact met ons op! Onze duurzame specialisten nemen je mee op groene missie!

Contacteer ons

Ontdek onze certificaten die een erkenning zijn voor de kwaliteit die wij leveren.

Onze certificaten
Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties

Onze installatie (zonnepanelen en thuisbatterij) werd onlangs geplaatst, maar eerste indruk : je wordt hier geholpen door supervriendelijke mensen (van verkoop, installatie tot na-service) die ...
F Graux
Bekijk alle referenties
Realisaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle realisaties