energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

  Zeer tevreden over de service .
  9 panelen vakkundig en proper geinstalleerd .
  Toppers in hun vak
  Dank U EcoFusion !!!
  L Verberne
  18/04/2023

  Vandaag zonnepanelen laten leggen door EcoFusion.
  Prachtige service en professionele opvolging.
  Aanrader van formaat voor wie zonnepanelen wil laten leggen.
  No nonsens firma met transparante prijzen en info.
  M Perry-Peeters
  23/03/2023

  We hebben EcoFusion laten komen omdat zij hele goede reviews hadden en ik moet zeggen, we hebben er geen moment spijt van. De communicatie verloopt zeer vlot, ze staan open voor alle vragen en helpen je zeer goed door je juist te informeren en advies op maat te geven. Onze zonnepanelen liggen al te schitteren op ons dak, veel sneller dan verwacht!
  De twee mensen die de installatie kwamen installeren werken heel netjes en ruimen alles mooi terug op. Op een kleine 5u lagen onze 12 zonnepanelen erop. Ook de service achteraf is heel correct.
  Wij raden EcoFusion zeker aan!  B Lavrijsen
  21/03/2023

  Professioneel in alle facetten, vriendelijke en nette monteurs, kortom: ze doen wat ze beloven.
  J van den Berg
  16/03/2023

  Samenwerking verloopt vlot sinds eerste kennismaking met EcoFusion via Jan Van Deuren. We hadden al op de eerste dag een prijsofferte,
  en datum van uiteindelijke plaatsing van zonnepanelen is intussen ook al vastgelegd.
  P Van Gorp
  15/03/2023

  Zeer goede service van aankoop tot na verkoop...uitstekende begeleiding door gans het proces...plaatsing door zeer bekwame vakmensen...vriendelijke medewerkers
  R JANSSENS
  28/02/2023

  Onze kennismaking met EcoFusion zat goed vanaf het eerste bezoek tot en met de plaatsing van onze zonnepanelen en batterij. Zelfs de beloofde korting voor aanbrengen nieuwe klant was leuk te ontvangen. Een betrouwbare partner.
  C De Vleesschauwer
  22/02/2023

  Wij zijn zeer tevreden met de verloop en samenwerking met EcoFusion alles netjes verlopen goede uitleg en een prima plaatsing. Ook alles is verlopen en geplaatst naar onze wensen daar voor dank aan zowel de mensen van de administratie als de plaatsers.
  G Van Herzeele
  21/02/2023

  - Gemaakte afspraken werden stipt nagekomen, prijs offerte is wel degelijk een prijs zonder verrassingen.
  - Techniekers waren zeer beleefd, vriendelijk, proper in hun werk en hadden een goede vakkennis.
  - Installatie werd in enkele uren gebruiksklaar afgeleverd. Een ontbrekende verliesstroomschakelaar werd 's anderdaags geïnstalleerd.
  - Alle nodige documenten voor premieaanvraag endergelijke werden per email opgestuurd.
  - Wat mij betreft is de firma Ecofusion een aanrader. Mijn dochter heeft inmiddels ook een bestelling geplaatst.
  J Michiels
  10/02/2023

  Via wat opzoekingswerk eerder toevallig bij deze firma uitgekomen en ik kan je verzekeren dat alle revieuws mijn verwachtingen volledig hebben ingelost…wat een toppers!
  Vanaf het eerste contact met verkoper Laurens had ik er een goed gevoel bij. Hij was goed voorbereid, eerlijk en stelde voor wat voor ons van toepassing zou kunnen zijn (Hyundai 430 wattpiek panelen) (top!). Plaatsing zelf zéeér goed verlopen door 2 uiterst vriendelijke installateurs Raf (die NL sprak) en zijn collega (die NL aan het leren was). Samen bekeken waar bekabeling zou komen daar ik zo weinig mogelijk zichtbaar wou ( via kruipkelder en pvc buis netjes afgewerkt via goot achterzijde van de woning. Enkele dagen later keurder gekomen en via mail van EcoFusion zeer overzichtelijk stappenplan ontvangen om je aan te melden bij Fluvius.
  Kortom laat de zon maar schijnen en voor diegene die opzoek zijn naar een betrouwbare, eerlijke en professionele firma —> 1 naam: EcoFusion!
  F Eerdekens
  04/02/2023

  Geloof ons niet op ons woord, check gerust onze Google reviews!

  Go to google
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaalenergieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal