energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

  Wat een topfirma. Vanaf het eerste contact tot de plaatsing goed geholpen. Ook al kon door ons dak en een gedeelte met teveel schaduwplekken niet het aantal panelen gelegd worden zijn we direct opgebeld en hebben we duidelijke uitleg gekregen. Vooral de eerlijkheid die hier op de 1e plaats stond en niet de verkoop hebben wij heel positief ervaren. Ook de nodige mails ivm melding bij fluvius, aanvraag premie enz steeds duidelijk en heel behulpzaam bij telefonische vragen. Vriendelijke personen bij de plaatsing en bij het maken van de offerte. Wij prijzen jullie firma bij vrienden en familie aan. Bij de plaatsing zijn er foto's genomen van onze warmwaterketel ivm met een besturingssysteem. Men ging het nakijken of de ketel geschikt is en tot hiertoe hebben we nog niets vernomen, waarschijnlijk door de grote drukte. We wachten wel nog wat geduldig af. Beleefde groeten
  N Debruyne
  12/01/2023

  Wij zijn uiterst tevreden over de ganse lijn na de plaatsing van de installatie van onze zonnepanelen en laadpaal door de firma Ecofusion. Zoals je in alle reviews kan lezen verdienen jullie als ganse team een echte pluim voor de volledige uitvoering, van het eerste contact tot het vastleggen van de offerte en de uiteindelijke uitvoering van de werken. Deze werden zowel bij de plaatsing van onze laadpaal als deze van de zonnepanelen door een ervaren team uitgevoerd. Alles werd zeer netjes en zeer proper afgeleverd.
  De administratieve dienst na verkoop heeft ons ook prima en zeer duidelijk geholpen wat aangifte van de installatie en aanvraag van de premies betreft, met alle daarvoor vereiste documentatie.
  Wat wij vooral geapprecieerd hebben, is een zeer eerlijke analyse van onze energiefactuur. Op basis daarvan werd het aantal zonnepanelen correct bepaald en werd ook beslist om nog geen opslagbatterij te plaatsen.
  Kortom, Ecofusion is de perfecte firma voor de omschakeling naar groene energie.
  M Spoormans
  25/12/2022

  Zeer ervaren werkers goed op mekaar afgestemd voor snel, proper en goed werk. En aanbeveling voor iedereen die nog van plan is om zonnepanelen te laten installeren.
  Ik kan ze in ieder geval aanbevelen.
  D Clemens
  13/12/2022

  Onze installatie (zonnepanelen en thuisbatterij) werd onlangs geplaatst, maar eerste indruk : je wordt hier geholpen door supervriendelijke mensen (van verkoop, installatie tot na-service) die kwaliteit leveren. Hier wordt niet 'verkocht om te verkopen', maar wordt rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden.
  F Graux
  07/12/2022

  Zeer snelle service.
  Proper en nette werking.
  Heel snelle hulp bij vragen.
  Zeker een aanrader.
  E Van endert
  27/10/2022

  Zonnepanelen+ batterij + airco
  Top firma.
  Offerte: duidelijk
  Plaatsen: proper en netjes
  Administratie: zeer behulpzaam
  Het EcoFusion team doet wat het beloofd, een echte aanrader.
  R Mariën
  24/10/2022

  Een bekwaam team zowel verkoop als plaatsers hebben ervoor gezorgd dat alles goed en snel verlopen is.
  J Luc
  22/10/2022

  Ik heb door EcoFusion zonnepanelen, batterij en airco laten plaatsen. De gemaakte afspraken van de offerte zijn goed degelijk en correct uitgevoerd. De plaatsing is netjes e degelijk gebeurd, een pluim voor de plaatsingsteams van Ecofusion. Nadien is de begeleiding in de administratie voor de keuring en de aanvraag van de premies zeer goed en duidelijk. Het contact met de mensen van EcoFusion is zeer vriendelijk en geen enkel probleem met welke vraag je komt. Daarmee raad ik EcoFusion van harte aan
  R De Decker
  19/10/2022

  Vanaf eerste contact (offerte) tot laatste contact (aflevering keuringsverslag) top!! service. Elke vraag of suggestie werd snel en correct beantwoord. Ondanks uitwendige factoren (uitwerken legplan bij moeilijke dak indeling/schaduw, niet kunnen leveren van gekozen panelen, levertermijnen) werd telkens snel de nodige hulp, ondersteuning en oplossing aangeboden. Plaatsing zeer professioneel, met aandacht voor de wensen van de klant; kon echt niet beter. De informatie voor registratie Fluvius, aanvraag premies was duidelijk een eenvoudig te volgen. Een dikke pluim voor de verkoop, administratieve ondersteuning, technische dienst, en montageteam.
  D Laerenbergh
  14/10/2022

  Uiterst tevreden over de ganse lijn !
  Eindelijk nog eens een bedrijf dat van begin tot einde correcte, vriendelijke, kwalitatieve en professionele service geeft aan zijn klanten.
  Je merkt direct dat iedereen heel bedreven is, zijn/haar job tot in de puntjes kent en uitvoert, en je krijgt ook een snel en duidelijk antwoord op al je vragen.
  Het ganse personeel is ontzettend goed georganiseerd. Zowel voor, tijdens als na de installatie van mijn zonnepanelen en thuisbatterij kreeg ik een duidelijke uitleg en hulpvolle begeleiding.
  De werken zelf werden heel vlot en uiterst netjes uitgevoerd.
  Kortweg: EcoFusion en al zijn personeel zijn een voorbeeld voor velen en absoluut een aanrader !
  P Janssens
  04/10/2022

  Geloof ons niet op ons woord, check gerust onze Google reviews!

  Go to google
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaalenergieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal