energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

    Zeer goede service van aankoop tot na verkoop...uitstekende begeleiding door gans het proces...plaatsing door zeer bekwame vakmensen...vriendelijke medewerkers
    R JANSSENS
    28/02/2023

    Onze kennismaking met EcoFusion zat goed vanaf het eerste bezoek tot en met de plaatsing van onze zonnepanelen en batterij. Zelfs de beloofde korting voor aanbrengen nieuwe klant was leuk te ontvangen. Een betrouwbare partner.
    C De Vleesschauwer
    22/02/2023

    Wij zijn zeer tevreden met de verloop en samenwerking met EcoFusion alles netjes verlopen goede uitleg en een prima plaatsing. Ook alles is verlopen en geplaatst naar onze wensen daar voor dank aan zowel de mensen van de administratie als de plaatsers.
    G Van Herzeele
    21/02/2023

    - Gemaakte afspraken werden stipt nagekomen, prijs offerte is wel degelijk een prijs zonder verrassingen.
    - Techniekers waren zeer beleefd, vriendelijk, proper in hun werk en hadden een goede vakkennis.
    - Installatie werd in enkele uren gebruiksklaar afgeleverd. Een ontbrekende verliesstroomschakelaar werd 's anderdaags geïnstalleerd.
    - Alle nodige documenten voor premieaanvraag endergelijke werden per email opgestuurd.
    - Wat mij betreft is de firma Ecofusion een aanrader. Mijn dochter heeft inmiddels ook een bestelling geplaatst.
    J Michiels
    10/02/2023

    Via wat opzoekingswerk eerder toevallig bij deze firma uitgekomen en ik kan je verzekeren dat alle revieuws mijn verwachtingen volledig hebben ingelost…wat een toppers!
    Vanaf het eerste contact met verkoper Laurens had ik er een goed gevoel bij. Hij was goed voorbereid, eerlijk en stelde voor wat voor ons van toepassing zou kunnen zijn (Hyundai 430 wattpiek panelen) (top!). Plaatsing zelf zéeér goed verlopen door 2 uiterst vriendelijke installateurs Raf (die NL sprak) en zijn collega (die NL aan het leren was). Samen bekeken waar bekabeling zou komen daar ik zo weinig mogelijk zichtbaar wou ( via kruipkelder en pvc buis netjes afgewerkt via goot achterzijde van de woning. Enkele dagen later keurder gekomen en via mail van EcoFusion zeer overzichtelijk stappenplan ontvangen om je aan te melden bij Fluvius.
    Kortom laat de zon maar schijnen en voor diegene die opzoek zijn naar een betrouwbare, eerlijke en professionele firma —> 1 naam: EcoFusion!
    F Eerdekens
    04/02/2023

    Wat een topfirma. Vanaf het eerste contact tot de plaatsing goed geholpen. Ook al kon door ons dak en een gedeelte met teveel schaduwplekken niet het aantal panelen gelegd worden zijn we direct opgebeld en hebben we duidelijke uitleg gekregen. Vooral de eerlijkheid die hier op de 1e plaats stond en niet de verkoop hebben wij heel positief ervaren. Ook de nodige mails ivm melding bij fluvius, aanvraag premie enz steeds duidelijk en heel behulpzaam bij telefonische vragen. Vriendelijke personen bij de plaatsing en bij het maken van de offerte. Wij prijzen jullie firma bij vrienden en familie aan. Bij de plaatsing zijn er foto's genomen van onze warmwaterketel ivm met een besturingssysteem. Men ging het nakijken of de ketel geschikt is en tot hiertoe hebben we nog niets vernomen, waarschijnlijk door de grote drukte. We wachten wel nog wat geduldig af. Beleefde groeten
    N Debruyne
    12/01/2023

    Wij zijn uiterst tevreden over de ganse lijn na de plaatsing van de installatie van onze zonnepanelen en laadpaal door de firma Ecofusion. Zoals je in alle reviews kan lezen verdienen jullie als ganse team een echte pluim voor de volledige uitvoering, van het eerste contact tot het vastleggen van de offerte en de uiteindelijke uitvoering van de werken. Deze werden zowel bij de plaatsing van onze laadpaal als deze van de zonnepanelen door een ervaren team uitgevoerd. Alles werd zeer netjes en zeer proper afgeleverd.
    De administratieve dienst na verkoop heeft ons ook prima en zeer duidelijk geholpen wat aangifte van de installatie en aanvraag van de premies betreft, met alle daarvoor vereiste documentatie.
    Wat wij vooral geapprecieerd hebben, is een zeer eerlijke analyse van onze energiefactuur. Op basis daarvan werd het aantal zonnepanelen correct bepaald en werd ook beslist om nog geen opslagbatterij te plaatsen.
    Kortom, Ecofusion is de perfecte firma voor de omschakeling naar groene energie.
    M Spoormans
    25/12/2022

    Zeer ervaren werkers goed op mekaar afgestemd voor snel, proper en goed werk. En aanbeveling voor iedereen die nog van plan is om zonnepanelen te laten installeren.
    Ik kan ze in ieder geval aanbevelen.
    D Clemens
    13/12/2022

    Onze installatie (zonnepanelen en thuisbatterij) werd onlangs geplaatst, maar eerste indruk : je wordt hier geholpen door supervriendelijke mensen (van verkoop, installatie tot na-service) die kwaliteit leveren. Hier wordt niet 'verkocht om te verkopen', maar wordt rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden.
    F Graux
    07/12/2022

    Zeer snelle service.
    Proper en nette werking.
    Heel snelle hulp bij vragen.
    Zeker een aanrader.
    E Van endert
    27/10/2022

    Geloof ons niet op ons woord, check gerust onze Google reviews!

    Go to google
    Installaties

    Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
    Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

    Bekijk alle installaties