Wij zijn uiterst tevreden over de ganse lijn na de plaatsing van de installatie van onze zonnepanelen en laadpaal door de firma Ecofusion. Zoals je in alle reviews kan lezen verdienen jullie als ganse team een echte pluim voor de volledige uitvoering, van het eerste contact tot het vastleggen van de offerte en de uiteindelijke uitvoering van de werken. Deze werden zowel bij de plaatsing van onze laadpaal als deze van de zonnepanelen door een ervaren team uitgevoerd. Alles werd zeer netjes en zeer proper afgeleverd.
De administratieve dienst na verkoop heeft ons ook prima en zeer duidelijk geholpen wat aangifte van de installatie en aanvraag van de premies betreft, met alle daarvoor vereiste documentatie.
Wat wij vooral geapprecieerd hebben, is een zeer eerlijke analyse van onze energiefactuur. Op basis daarvan werd het aantal zonnepanelen correct bepaald en werd ook beslist om nog geen opslagbatterij te plaatsen.
Kortom, Ecofusion is de perfecte firma voor de omschakeling naar groene energie.
M Spoormans
25/12/2022

Zeer ervaren werkers goed op mekaar afgestemd voor snel, proper en goed werk. En aanbeveling voor iedereen die nog van plan is om zonnepanelen te laten installeren.
Ik kan ze in ieder geval aanbevelen.
D Clemens
13/12/2022

Onze installatie (zonnepanelen en thuisbatterij) werd onlangs geplaatst, maar eerste indruk : je wordt hier geholpen door supervriendelijke mensen (van verkoop, installatie tot na-service) die kwaliteit leveren. Hier wordt niet 'verkocht om te verkopen', maar wordt rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden.
F Graux
07/12/2022

Zeer snelle service.
Proper en nette werking.
Heel snelle hulp bij vragen.
Zeker een aanrader.
E Van endert
27/10/2022

Zonnepanelen+ batterij + airco
Top firma.
Offerte: duidelijk
Plaatsen: proper en netjes
Administratie: zeer behulpzaam
Het EcoFusion team doet wat het beloofd, een echte aanrader.
R Mariën
24/10/2022

Een bekwaam team zowel verkoop als plaatsers hebben ervoor gezorgd dat alles goed en snel verlopen is.
J Luc
22/10/2022

Ik heb door EcoFusion zonnepanelen, batterij en airco laten plaatsen. De gemaakte afspraken van de offerte zijn goed degelijk en correct uitgevoerd. De plaatsing is netjes e degelijk gebeurd, een pluim voor de plaatsingsteams van Ecofusion. Nadien is de begeleiding in de administratie voor de keuring en de aanvraag van de premies zeer goed en duidelijk. Het contact met de mensen van EcoFusion is zeer vriendelijk en geen enkel probleem met welke vraag je komt. Daarmee raad ik EcoFusion van harte aan
R De Decker
19/10/2022

Vanaf eerste contact (offerte) tot laatste contact (aflevering keuringsverslag) top!! service. Elke vraag of suggestie werd snel en correct beantwoord. Ondanks uitwendige factoren (uitwerken legplan bij moeilijke dak indeling/schaduw, niet kunnen leveren van gekozen panelen, levertermijnen) werd telkens snel de nodige hulp, ondersteuning en oplossing aangeboden. Plaatsing zeer professioneel, met aandacht voor de wensen van de klant; kon echt niet beter. De informatie voor registratie Fluvius, aanvraag premies was duidelijk een eenvoudig te volgen. Een dikke pluim voor de verkoop, administratieve ondersteuning, technische dienst, en montageteam.
D Laerenbergh
14/10/2022

Uiterst tevreden over de ganse lijn !
Eindelijk nog eens een bedrijf dat van begin tot einde correcte, vriendelijke, kwalitatieve en professionele service geeft aan zijn klanten.
Je merkt direct dat iedereen heel bedreven is, zijn/haar job tot in de puntjes kent en uitvoert, en je krijgt ook een snel en duidelijk antwoord op al je vragen.
Het ganse personeel is ontzettend goed georganiseerd. Zowel voor, tijdens als na de installatie van mijn zonnepanelen en thuisbatterij kreeg ik een duidelijke uitleg en hulpvolle begeleiding.
De werken zelf werden heel vlot en uiterst netjes uitgevoerd.
Kortweg: EcoFusion en al zijn personeel zijn een voorbeeld voor velen en absoluut een aanrader !
P Janssens
04/10/2022
Service!
Over gans de lijn een top aanpak.
Goed geïnformeerd.
In moeilijke tijden toch een snelle levering.
Proper en goed geplaatst met oog voor detail.
En dit alles met een supervriendelijke en duidelijke administratieve ondersteuning.
Fam. Stremersch - De Meersman
09/09/2022

Geloof ons niet op ons woord, check gerust onze Google reviews!

Go to google

Wil je meer weten over de allround aanpak van EcoFusion?
Neem dan snel contact met ons op! Onze duurzame specialisten nemen je mee op groene missie!

Contacteer ons

Ontdek onze certificaten die een erkenning zijn voor de kwaliteit die wij leveren.

Onze certificaten
Realisaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle realisaties