energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

  ***** is althans mijn ervaring met dit top bedrijf. Duidelijke communicatie, service zoals het hoort en bij vragen een correct antwoord. MICHELIN zou een ster moeten bijmaken als ze eten zouden maken, nee grapje, maar int echt komen ze toch in de buurt.
  Zowel panelen als warmtepomp verzorgden ze hier thuis.
  Top ervaring.
  FAM Engelen _ Gys
  K Engelen _ Gys
  31/07/2023

  Duidelijke afspraken gemaakt bij eerste contact. Duidelijke prijsopgave. Installatiedatum netjes nagekomen. Prima installatie. Goede opvolging van keuring en opgave van aangifte bij netbeheerder. Aan te raden!
  L Schaevers
  10/07/2023


  een week geleden
  Zeer fijne ervaring met dit bedrijf ! De plaatsers van de zonnepanelen waren heel vriendelijk , minutieus en snel , en ook de dienst-na-verkoop is top !Je mag Ecofusion altijd bellen als je vragen hebt en ze staan je altijd heel vriendelijk te woord ! Top-bedrijf !
  P Swaelen - Van Gompel
  04/07/2023

  ECO FUSION is in één zin samen te vatten:
  Een professioneel, betrouwbaar, organisatorisch, technisch , geheel van vakkundige mensen, van bij de offerte, administratie, technische ondersteuning tot plaatsing.
  Wat de plaatsing betreft toch een dikke proficiat aan de 2 uitvoerders ter plaatse van de zonnepanelen in Deurne op 08/06/2023. Voor de mooie afwerking en het proper achterlaten van het geheel.
  Toch een anekdote om de bekwaamheid van het team te benadrukken.
  Ongelooflijk wat zij gepresteerd hebben in samenwerking met Emiel de dag van de plaatsing.
  Zij zijn er samen in gelukt van het oorspronkelijk schema destijds opgemaakt, in samenwerking met Emiel dusdanig aan te passen dat de dakpannen waaronder verscheidene vogels aan het broeden waren , zo aan te passen dat deze niet werden bedekt door de panelen. Met dank van de vele vogels die nu terug aan en af vliegen naar hun nestjes.
  Ikzelf behoor tot de categorie van personen met digitale achterstand , maar op de vele vragen heb ik steeds een deskundig en begripvol antwoord gekregen.
  ECO FUSION IS EEN AANRADER
  Marien joseph
  deurne
  20/06/2023
  J MARIEN
  21/06/2023

  Zeer tevreden van onze panelen.
  S Meir
  12/05/2023

  Hele fijne ervaring met deze firma. Vorige week zijn ze extra zonnepanelen komen plaatsen bij ons. Uitgebreide en duidelijk uitleg bij het opmaken van de offerte, heel netjes geplaatst en alles zuiver achter gelaten na de plaatsing. Ook de informatie van begin tot einde was top. Veel ondersteuning bij aanvragen van premies en het aangeven van de installatie, dit in duidelijke mails en telefoons geheel op eigen initiatief van het bedrijf. Wij zijn tevreden.
  C Vanmanshoven
  09/05/2023

  EcoFusion is een aanrader. Vooraf zeer duidelijke en correcte uitleg verkregen van vertegenwoordiger Kristof. Bij uitvoering van de werken hebben de installateurs netjes werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden.
  P Cools
  P Cools
  08/05/2023

  Heel tevreden van het werk dat Raf en Daniel geleverd hebben en dat alles op een nette manier. Jullie zijn een goed team!
  R Huygens
  07/05/2023

  Heldere communicatie omtrent offerte, plaatsing, keuring. Helemaal tevreden!
  A Voeten
  30/04/2023

  Zeer correcte prijs en zeer snelle plaatsing. Proper en vakkundige installatie. Zeer tevreden.
  G Dewulf
  28/04/2023

  Geloof ons niet op ons woord, check gerust onze Google reviews!

  Go to google
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken? Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal
  energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaalenergieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal