energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

  Nog enkele zonnepanelen laten bijplaatsen en ook een laadpaal geïnstalleerd. Alles prima op tijd correct afgewerkt. Klasse installateur!
  C Slegers
  20/04/2024

  Een professionele intake, concrete afspraken die perfect werden nagevolgd, een vlekkeloze installatie en keuring nadien. Kortom, van bij het begin een prima gevoel van "dit komt goed!". Dank u wel Laurens, Annelies en het installatieteam.
  a deboeure
  22/03/2024

  Zeven gesprekken om zonnepanelen te plaatsen. Gelukkig was EcoFusion de eerste en tevens ook de laatste. Hadden direct een goed gevoel bij Jan. Alles netjes uitgelegd en de prijs viel heel goed mee dus meteen besteld. Drie weken later werden de zonnepanelen geplaatst. Heel vriendelijke medewerkers en alles netjes opgeruimd. Gecontroleerd door nog een medewerker ook zeer vriendelijk. Voor zonnepanelen groot en klein moet je bij EcoFusion zijn. Bedankt van Anita Stessens
  A STESSENS
  21/03/2024

  De zonnepanelen na een week reeds geïnstalleerd. Installatie is prima verlopen en netjes afgewerkt. Na de middag hadden we reeds productie. De begeleiding is eveneens top. Op de dag van de installatie komt er een medewerker langs die alles nog eens verifieert (ligging zonnepanelen, bekabeling, plaatsing omvormer). Nadien krijg je duidelijke mails rond de registratie van de zonnepanelen bij Fluvius.
  En niet onbelangrijk! De firma is telefonisch vlot bereikbaar, dus geen ellenlange wachttijden. Je wordt professioneel en vriendelijk te woord gestaan.
  P S'Jongers
  13/03/2024

  Wou een huisbatterij plaatsen. Ecofusion gecontracteerd. Verkopen laurens langskomen. Goeie en duidelijke uitleg gekregen. Prijs was voordeliger dan concurrentie. Plaatsing was zeer professioneel en zeer netjes geplaatst. Echt tevreden van firma, verkoper, plaatsing en van de batterij. Bedankt.
  B Guzik
  08/03/2024

  Na een eerder debacle bij een andere installateur is de aankoop bij EcoFusion een verademing. Letterlijk alles verloopt zoals afgesproken. Bellen, mailen of storing ..direct contact en snel opgelost. Een topbedrijf met een top service en dus een aanrader.
  Inmiddels een half jaar verder en alles werkt perfect. Kan alles prima volgen in de app en ook vragen worden zeer snel beantwoord. Top bedrijf!
  J Staps
  06/03/2024

  Superblij met de zonnepanelen van ecofusion. Alles vlotjes verlopen en heel netjes afgewerkt. Een dikke aanrader
  C De Proost
  19/02/2024

  Na wat vergelijken gekozen voor EcoFusion.
  Vanaf de eerste afspraak een goed gevoel bij deze firma. Alles perfect uitgevoerd.
  Zeker en vast een aanrader voor je zonnepanelen .
  G Blockx
  12/02/2024

  Voor mij maar één adres voor je duurzame energie investeringen, ECOFUSION ... !!! Zelf heb ik zonnepanelen en een thuisbatterij laten installeren. Naast de mooie besparingen op mijn energiefactuur heb ik ook kunnen genieten van een zéér professionele aanpak en dit van A tot Z! Buitengewone klasse !
  D Dirkx
  24/01/2024

  Top bedrijf,
  Snelle en vlotte installatie correct op de afgesproken datum.
  Goede communicatie voor en na de installatie
  D Droogmans
  19/01/2024

  Geloof ons niet op ons woord, check gerust onze Google reviews!

  Go to google
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties