energieoplossingen zonnepanelen fotovoltaïsche zonnepanelen zonnepanelen omvormer laadpaal

  Zeer tevreden, correcte afspraken, behulpzaam en vriendelijk personeel. Een aanrader!!!
  29/09/2023  C D
  29/09/2023

  Wij zijn zeer tevreden. Goede uitleg bij de offerte, snelle plaatsing, houden zich aan de afspraken, ruimen na plaatsing alles netjes op en de service na het plaatsen is top .
  V Hubens
  26/09/2023

  Na een goede en degelijke plaatsing van de zonnepanelen in 2019, hebben we nu ook door een Ecofusion een thuisbatterij laten plaatsen. Opnieuw werd dit nu in 08/2023 keurig en proper geïnstalleerd door technieker Denis en collega. Bekwame firma met gepassioneerde medewerkers. Een firma om zeker in uw prijsoffertes mee te nemen. Tevreden klant, wij zegge het voort.
  R Poels
  13/09/2023

  We zijn heel tevreden, het is de beste investering die we ooit hebben gedaan, zeker nu het nog lang nazomer is, is het elke dag kijken hoeveel de zonnepanelen hebben opgebracht.
  Ook leuk te volgen op het apje op gsm en de vergelijking maken met vorige maanden en jaren.
  Nog steeds dank om het mee op tevolgen.
  J Peeters
  11/09/2023

  SUPER ervaring!
  Buiten het feit dat EcoFusion een zeer overzichtelijke website heeft, wij een correcte offerte ontvingen, de zonnepanelen keuig geïnstalleerd werden door ECOFUSION, hebben we intussen al zeer veel terugverdiend. Dus én een lagere factuur en winst voor het milieu!
  Bedankt aan het hele team die ons zeer professioneel geholpen en begeleidt hebben.
  Y Roijmans
  27/08/2023

  ***** is althans mijn ervaring met dit top bedrijf. Duidelijke communicatie, service zoals het hoort en bij vragen een correct antwoord. MICHELIN zou een ster moeten bijmaken als ze eten zouden maken, nee grapje, maar int echt komen ze toch in de buurt.
  Zowel panelen als warmtepomp verzorgden ze hier thuis.
  Top ervaring.
  FAM Engelen _ Gys
  K Engelen _ Gys
  31/07/2023

  Duidelijke afspraken gemaakt bij eerste contact. Duidelijke prijsopgave. Installatiedatum netjes nagekomen. Prima installatie. Goede opvolging van keuring en opgave van aangifte bij netbeheerder. Aan te raden!
  L Schaevers
  10/07/2023


  een week geleden
  Zeer fijne ervaring met dit bedrijf ! De plaatsers van de zonnepanelen waren heel vriendelijk , minutieus en snel , en ook de dienst-na-verkoop is top !Je mag Ecofusion altijd bellen als je vragen hebt en ze staan je altijd heel vriendelijk te woord ! Top-bedrijf !
  P Swaelen - Van Gompel
  04/07/2023

  ECO FUSION is in één zin samen te vatten:
  Een professioneel, betrouwbaar, organisatorisch, technisch , geheel van vakkundige mensen, van bij de offerte, administratie, technische ondersteuning tot plaatsing.
  Wat de plaatsing betreft toch een dikke proficiat aan de 2 uitvoerders ter plaatse van de zonnepanelen in Deurne op 08/06/2023. Voor de mooie afwerking en het proper achterlaten van het geheel.
  Toch een anekdote om de bekwaamheid van het team te benadrukken.
  Ongelooflijk wat zij gepresteerd hebben in samenwerking met Emiel de dag van de plaatsing.
  Zij zijn er samen in gelukt van het oorspronkelijk schema destijds opgemaakt, in samenwerking met Emiel dusdanig aan te passen dat de dakpannen waaronder verscheidene vogels aan het broeden waren , zo aan te passen dat deze niet werden bedekt door de panelen. Met dank van de vele vogels die nu terug aan en af vliegen naar hun nestjes.
  Ikzelf behoor tot de categorie van personen met digitale achterstand , maar op de vele vragen heb ik steeds een deskundig en begripvol antwoord gekregen.
  ECO FUSION IS EEN AANRADER
  Marien joseph
  deurne
  20/06/2023
  J MARIEN
  21/06/2023

  Zeer tevreden van onze panelen.
  S Meir
  12/05/2023

  Geloof ons niet op ons woord, check gerust onze Google reviews!

  Go to google
  Installaties

  Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
  Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

  Bekijk alle installaties