Opendeurweekend bij EcoFusion

Zaterdag 27 & zondag 28 april

Ben jij op zoek naar de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid? Wil je meer weten over zonnepanelen, dynamische contracten, subsidies voor laadpalen en de beste warmtepompen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! EcoFusion opent haar deuren voor een spetterend opendeurweekend, vol met informatie, acties en plezier voor het hele gezin.

 

Interactieve infosessies

Tijdens de infosessies gaan we dieper in op veelgestelde vragen zoals: zijn zonnepanelen nog wel interessant? Wat houdt een dynamisch contract precies in en is dit iets voor mij? Bij welk verbruik is een thuisbatterij interessant? Is een laadpaal fiscaal aftrekbaar? Welke airco past het beste bij mijn behoeften? En nog veel meer! Heb je zelf brandende vragen? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar marketing@ecofusion.be en wij zorgen ervoor dat jouw vraag wordt beantwoord tijdens onze sessies.

 

Timings:

  • Zaterdag 27 april: 15:00 uur
  • Zondag 28 april: 11:00 uur, 14:00 uur & 16:00 uur

 Ontdek onze acties

Maar dat is nog niet alles! Tijdens ons opendeurweekend maak je kans op fantastische prijzen. Zo kun je een gratis airco warmtepompwinnen en een gratis vliegrondje van 45 minuten over de prachtige Kempen met een Piper Archer III. Hou ook onze socials goed in de gaten, want aan het einde van mei maken we de winnaar bekend!

 

Naast de winacties loopt er ook een mooie actie waarbij je bij de aankoop van een thuisbatterij, 6 zonnepanelen gratis krijgt! Geen thuisbatterij? Profiteer dan van onze mooie opendeurkortingen!

 

Mis het niet!

Kom langs (Turnhoutsebaan 171, 2480 Dessel) tijdens ons opendeurweekend op zaterdag 27 april van 13:00 tot 18:00 uur en zondag 28 april van 10:00 tot 18:00 uur. Geniet van interessante informatie, geweldige acties en plezier voor het hele gezin. Schrijf je snel in!

Schrijf je hier in

Voornaam + achternaam *
Postcode + gemeente *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Aantal aanwezigen *
Ik kom graag op *

Infosessie?* *


Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties

Zeven gesprekken om zonnepanelen te plaatsen. Gelukkig was EcoFusion de eerste en tevens ook de laatste. Hadden direct een goed gevoel bij Jan. Alles netjes uitgelegd en de prijs viel heel goed mee ...
A STESSENS
Bekijk alle referenties
Installaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle installaties