airco airco warmtepomp warmtepomp verwarming airco woning

Je airco warmtepomp stelt je niet teleur

Dat de zomers tegenwoordig warm zijn, hoeven we je vast niet te vertellen. Best aangenaam voor gezellige barbecues met vrienden en familie. Het levert ongetwijfeld onvergetelijke zomeravonden op. De warmte buitenhouden is een ander verhaal. Ruimtes waar het 30 °C is en slapeloze nachten zijn het resultaat. Dat kan anders, met een oerdegelijke airco warmtepomp.

 

Graag koele ruimtes dankzij airco?

 

Contacteer ons

Zomers comfort dankzij een airco warmtepomp

Ook in de zomermaanden wil je dat het in je woning aangenaam vertoeven is. Koken, relaxen en slapen – dat gaat nu eenmaal makkelijker in ruimtes met draaglijke temperaturen. Of misschien heb je een thuiskantoor waar je graag productief aan de slag gaat en kan je ook daar die hoge temperaturen missen. Een airco warmtepomp biedt je het comfort waar je naar op zoek bent.

 

Airco warmtepomp – meer dan koelen

Hoewel een zomers frisse woning een onmiskenbaar pluspunt is, is dat niet de enige troef die een airco voor je in petto heeft. Een kwalitatieve airco zuivert immers de lucht in je woning en houdt de luchtvochtigheid onder controle. En dat niet alleen in de zomer, maar in elk seizoen.

 

Airco warmtepomp als warmtebron

Een frisse lente- of herfstdag, maar zet je de verwarming liever niet hoger? Airco to the rescue. We horen je al denken: airco om te verwarmen? Yes, topidee. Een airco warmtepomp heeft namelijk een korte reactietijd, waardoor je het snel aangenaam warm hebt. Ideaal dus voor het tussenseizoen.

 

En wat met de winter? Als de airco warmtepomp voldoende gedimensioneerd is, kan hij eveneens tijdens de koudste maanden de verwarming van je volledige woning op zich nemen. Zo ben je ook in de winter zeker van een aangenaam binnenklimaat.

 

Airco & energieverbruik

Wat energieverbruik betreft zit je safe als je voor een airco warmtepomp kiest. Toch zeker in combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij. Een airco warmtepomp werkt immers met elektriciteit, gas heb je dus niet nodig. De elektriciteit die je opwekt via je zonnepanelen kan je gebruiken voor de airco warmtepomp. Graag ’s nachts verkoeling? Via de overschot aan stroom die overdag werd opgeslagen op je thuisbatterij, kan je de airco ook ’s nachts laten werken.

Een airco warmtepomp doet meer dan enkel koelen: verwarmen, lucht zuiveren en de luchtvochtigheid reguleren.

Panasonic airco warmtepomp

Bij EcoFusion gaan we voor een mooie mix van slimme, milieuvriendelijke oplossingen en betrouwbare innovaties. Onze partner in crime daarvoor is Panasonic. Samen voorzien we je van een airco die een gezonde, duurzame levensstijl garandeert.

 

“EcoFusion plaatste bij ons zonnepanelen, een thuisbatterij en airco. Met een propere plaatsing en behulpzaamheid op het vlak van administratie, komen ze hun beloftes meer dan na. Een aanrader.”

- R. Mariën

 

Een airco warmtepomp laten plaatsen?

 

Onze energie-experten helpen je op weg

Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties
airco airco warmtepomp warmtepomp verwarming airco woningairco airco warmtepomp warmtepomp verwarming airco woning

Wou een huisbatterij plaatsen. Ecofusion gecontracteerd. Verkopen laurens langskomen. Goeie en duidelijke uitleg gekregen. Prijs was voordeliger dan concurrentie. Plaatsing was zeer professioneel en ...
airco airco warmtepomp warmtepomp verwarming airco woningairco airco warmtepomp warmtepomp verwarming airco woning
B Guzik
Bekijk alle referenties
Installaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle installaties