EcoFusion en Noust bundelen krachten tijdens Open Bedrijvendag op 1 oktober

Op 1 oktober slaan EcoFusion, een vooraanstaande speler op het gebied van duurzame energieoplossingen, en Noust, een specialist in modulaire houtskeletbouw, de handen ineen tijdens de Open Bedrijvendag. Dit dynamische partnerschap resulteert in een opmerkelijke samenwerking die innovatie en duurzaamheid in de schijnwerpers zet.


Als onderdeel van deze bijzondere samenwerking zal EcoFusion een eigen standje hebben in de showroom van Noust. Dit biedt bezoekers een uitgelezen kans om kennis te maken met Noust maar ook met EcoFusion's geavanceerde energieoplossingen, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen, airco warmtepompen en laadpalen. Bovendien kunnen geïnteresseerden hun vragen stellen en meer te weten komen over duurzame energieopties voor hun modulaire woningen. Want uiteraard zijn ook deze vernieuwende en ecologische systemen toepasbaar in modules.


Een hoogtepunt van deze samenwerking is de exclusieve actie die EcoFusion en Noust organiseren. Tijdens Open Bedrijvendag maakt elke bezoeker die het standje van EcoFusion in de showroom van Noust bezoekt kans om een thuisbatterij te winnen. Deze thuisbatterij, een revolutionaire oplossing voor energieopslag, stelt huiseigenaren in staat om overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat nodig is, waardoor ze hun energieverbruik kunnen optimaliseren en kosten kunnen besparen.


Het partnerschap tussen Noust en EcoFusion benadrukt hun gezamenlijke toewijding aan duurzaamheid, innovatie en de toekomst van woningbouw. Door de krachten te bundelen en de deuren te openen te Lommel, creëren ze een platform waar bezoekers kunnen leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en modulaire woningconstructie.


"We zijn verheugd om de deuren van onze showroom te openen voor het publiek en om samen te werken met EcoFusion", aldus Kristof Bruyninckx, zaakvoerder bij Noust. "Dit partnerschap benadrukt onze gedeelde visie op het creëren van woningen die niet alleen innovatief en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en energie-efficiënt."


Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om langs te komen bij de showroom van Noust op 1 oktober en het standje van EcoFusion te bezoeken. Maak kennis met de experts, ontdek duurzame energieoplossingen en maak kans op een thuisbatterij die uw huis nog efficiënter en duurzamer maakt.

 

Open Bedrijvendag

👉🏼 Zondag 1 oktober 2023 

👉🏼 John Cockerillstraat 12, 3920 Lommel (Showroom Noust)

💜 Maak kans om een thuisbatterij te winnen

 

See you there!


Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties

Wou een huisbatterij plaatsen. Ecofusion gecontracteerd. Verkopen laurens langskomen. Goeie en duidelijke uitleg gekregen. Prijs was voordeliger dan concurrentie. Plaatsing was zeer professioneel en ...
B Guzik
Bekijk alle referenties
Installaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle installaties