energie zonnepanelen warmtepomp laadpalen thuisbatterijen

Leverancier van positieve energie

Als ervaren installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en airco warmtepompen ontzorgt EcoFusion gezinnen en bedrijven optimaal op het vlak van energie. Een belofte die we enkel kunnen waarmaken dankzij onze gedreven energie experten. En dat is precies waarom we op zoek zijn naar extra teamleden.

Duurzame energie transformatie

De veranderende energie sector vraagt om een professionele aanpak en weldoordachte keuzes op het vlak van energie. En hoewel de energie ontwikkelingen elk gezin beroeren, is niet iedereen thuis in de materie. Daarom bieden we bij EcoFusion gedegen advies én oplossingen aan zowel particulieren als bedrijven. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, breiden we ons team graag uit. Iets voor jou?

 

Bekijk de openstaande vacatures

 


EcoFusion in een notendop

 


  • Game changer in de energie sector

 

EcoFusion brengt energiezuinige verandering en financiële rendabiliteit vanuit een eenvoudig uitgangspunt, namelijk de zon. Want dankzij zonnepanelen wekken gezinnen hun eigen energie op en vlakken ze hun energie verbruik af. Ons doel: groene energie binnen handbereik voor iedereen. Simply energizing.

 

  • Duurzame energie all the way

 

Met een mix van energiebesparende technologieën creëren we duurzame oplossingen kracht bijgezet door degelijk energie advies. Het resulteert in energie installaties van de toekomst en daar plukken onze klanten de vruchten van.

 

  • Gezonde Kempense drive

 

No-nonsense aanpak en de voetjes op de grond, daar houden we bij EcoFusion wel van. Onze Kempense oorsprong zit daar ongetwijfeld voor iets tussen. Toch zijn we met een thuisbasis in Dessel, een vestiging in Kontich en klanten in verschillende provincies over heel Vlaanderen terug te vinden.

 

“Sinds ik bij EcoFusion werk, voelt werken niet meer aan als werken.”

- Daniel Hoha, technieker bij EcoFusion

Een team boordevol energie

Belangrijk aan een goede werkplek zijn een warme teamspirit en een fijne groepsdynamiek. Bij EcoFusion zit je op dat vlak alvast safe. Al wordt er uiteraard ook hard gewerkt en daar krijgen al onze medewerkers erkenning voor. Airco techniekers, plaatsers van zonnepanelen, adviseurs rond hernieuwbare energie, elektriciens, service medewerkers – we dragen ze allemaal op handen. Inzet mag immers beloond worden.

Waarom werken bij EcoFusion fijn is

 

 

  • Vrijheid & verantwoordelijkheid

 

 

Bij ons krijg je alle vertrouwen om zelfstandig te werken. Dat geeft je de ruimte om je verantwoordelijkheid op te nemen en achteraf met enige trots terug te kijken op je realisaties.

 

  • Praktijkgerichte opleidingen

 

Is de interesse in energie groot, maar heb je het toch nog niet helemaal in de vingers? Niet erg. Bij EcoFusion bieden we je een opleiding on-the-job.

 

  • Ruimte voor groei

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling optimaal stimuleren – dat is ons streven. Een interessante (energie) opleiding gezien? Yes, dat moedigen we aan. Zo evolueren we samen in onze voortrekkersrol van duurzame speler mét impact binnen de energie branche.

 

Kom je bij ons team?

 

Check onze vacatures

Referenties

Al meer dan 4000 tevreden klanten, ontdek hun referenties

Bekijk alle referenties
energie zonnepanelen warmtepomp laadpalen thuisbatterijenenergie zonnepanelen warmtepomp laadpalen thuisbatterijen

Wou een huisbatterij plaatsen. Ecofusion gecontracteerd. Verkopen laurens langskomen. Goeie en duidelijke uitleg gekregen. Prijs was voordeliger dan concurrentie. Plaatsing was zeer professioneel en ...
energie zonnepanelen warmtepomp laadpalen thuisbatterijenenergie zonnepanelen warmtepomp laadpalen thuisbatterijen
B Guzik
Bekijk alle referenties
Installaties

Benieuwd hoe onze groene oplossingen in het dagelijkse leven het verschil maken?
Deze klantcases maken dat meer dan duidelijk.

Bekijk alle installaties