Laadpalen

Vragen over uw type wagen?
Geef een seintje op volgend nummer 014/49.10.11.
of neem contact op

Waarom een laadpaal?

Dankzij een laadpaal kan u wagen tot 8 keer sneller laden dan met een normaal stopcontact. Daarnaast krijgt u duidelijke indicatie van het laadproces te zien op de laadpaal. Klassieke stopcontacten hebben het gevaar van doorbranding bij het overbelasten, daarom is een laadpaal ook veel veiliger. Daarnaast is er weinig onderhoud aan deze duurzame oplossing.

Thuisgebruik en/of zakelijk!

Een laadpaal thuis zorgt voor een groot gebruiksgemak. Maar ook vele van uw medewerkers of klanten rijden al elektrisch. Geef als bedrijf het goede voorbeeld en zorg voor de juiste infrastructuur op uw parking. Dit zal zeker gewaardeerd worden door uw personeel en bezoekers. Daarnaast is zelfs parkeerbeheer met tarieven bespreekbaar met Ecofusion dankzij onze partner EVBOX.

Elektrisch laden

Er zijn al meer dan 3 miljoen elektrische wagens ter wereld. Het aandeel blijft stijgen en er zullen 103 nieuwe elektrische modellen lanceren tegen 2020-2021. Heel veel gekende automerken zetten in op elektrisch laden zoals Skoda, Volkswagen, Volvo, Seat, Bently, Audi, Porsche, BMW, Mini, Mercedez, Jaguar, Tesla, Volvo en nog vele anderen. Het rijbereik wordt ook steeds groter met als doelstelling 500 km.

Bijladen vs. opladen

Het klassieke tanken: mijn benzine/diesel is bijna op daarom tank ik de wagen vol. Maar een elektrische rijstijl benadert u best anders. Daar draait het om bijladen van uw batterij en niet wachten tot deze bijna leeg is. Daarom spreken we over bijladen in plaats van opladen. Maak er een gewoonte van om uw elektrische wagen te laden waar u parkeert: thuis, op het werk, op de parking van uw favoriete winkel of restaurant en gewoon onderweg.

EVBox ELVI

De nieuwste EVBox. EVBox Elvi is ontworpen met het oog op de toekomst. Dit is je laatste laadpaal ooit.

EVBox HomeLine

Jouw beste buddy op de oprit. EVBox HomeLine verrekent automatisch de laadkosten met je werkgever of leasebedrijf. Een match voor elke auto en elke leaserijder.

EVBox BusinessLine

De bestverkochte EVBox. Dankzij haar energie-efficiënte software is EVBox BusinessLine uiterst makkelijk te gebruiken en te beheren. Een goeie zaak voor iedere zaak.