Reviews

Topwerk en topafspraken

Afgelopen dinsdag (90/04) kwam EcoFusion onze panelen plaatsen. Het warzn zeer vriendelijk mannen die het werk mooi afleverden. Ook het contact na aanvraag offerte verliep zeer vlot. Een tevreden klant dus. Laat de zon nu… Lees meer “Topwerk en topafspraken”

Eric Straetmans
Putte

superservice

Deze firma komt zijn afspraken na, Wij hebben onze panelen zelf geplaatst in samenspraak met ecofusion waarbij zij de nodige steun verlenen om dit te realiseren, en dat hebben zij ook gedaan. Zowel voor, tijdens… Lees meer “superservice”

johan kennis
lichtaart

Aan te raden bedrijf

Perfect in afspraak en afwerking.

Rene en Margriet Ooms Huysmans
Retie

Heel tevreden!

Vanaf de eerste ontmoeting hadden wij er al een goed gevoel bij. We zijn heel tevreden over de vriendelijke -en professionele aanpak. We hebben mogen ondervinden dat alles bespreekbaar is. Ook over de techniekers hebben… Lees meer “Heel tevreden!”

Nijs Dirk
Mol

Degelijke firma en fijn personeel

Geheel volgens de voorziene afspraken werden maandag 11.02.2019 onze zonnepanelen geplaatst. De installatie werd reeds goedgekeurd en alles werkt prima. We zijn heel tevreden over de grote professionaliteit en betrokkenheid waarmee alle medewerkers hebben gehandeld,… Lees meer “Degelijke firma en fijn personeel”

Bastiaens-Maes Renē
Lommel

Super tevreden!!

Direct een goed gevoel met de aanpak van de zaakvoerder. Heel persoonlijk en zeer veel kennis. Je kan met al je vragen bij hem terecht. Een samenwerking zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn!

Sam Govers
Oud-Turnhout

Superservice

Alles perfect in orde plaatsing En op volging . Vanaf het eerste bezoek was er vertrouwen. U was niet de bestkopen Maar totaal pakket en de professionele uitleg deed ons voor jullie te kiezen Bedankt

Van Der Steen Wilmsen
Beerse

Niet de grootste wel de beste

ECOFUSION levert de beste, kwaliteitsvolle en toch de goedkoopste installatie van zonnepanelen. Ze beschikken daarbij over ruime kennis van zaken, en dragen betrouwbaarheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Vanaf het eerste gesprek tot en… Lees meer “Niet de grootste wel de beste”

Lommelen Rudy
Dessel

Fantastische Ervaring (samenwerking)

Na offerte , en aangename kennismaking . En zeker de deskundige uitleg zonder te overrompelen met technische verkooppraatjes. Tussentijdse vragen , als top prioriteit beantwoord Vlotte installatie en leuke medewerkers . Alles in dienst en… Lees meer “Fantastische Ervaring (samenwerking)”

Van Moorleghem Erwin
Geel

Een Aanrader!

Correct en klantvriendelijk bedrijf met gedreven zaakvoerder en medewerkers. Je voelt direct dat je juist zit bij deze gedreven specialisten in zonne-energie. Ook zeer tevreden over de gebruikte topmaterialen en de gebruiksvriendelijke on-line tool die… Lees meer “Een Aanrader!”

Dennis Reusen
Oelegem

Een tevreden klant

We haddeen bij verschillende bedrijven een prijsofferte gevraagd. Niemand was “slecht” maar bij EcoFusion hadden we meteen het beste gevoel. Niet alleen wat betreft de materialen maar Hans gaf ook de beste uitleg. Geen druk,… Lees meer “Een tevreden klant”

Karl Verswijvel
Vosselaar

Geweldig!

Ik had dadelijk een goed gevoel bij de eerste kennismaking en vakkundige uitleg over zonnepanelen! Rechtuit , rechttoe! Ik wist perfect waar ik aan toe was! Zeer bekwame en vriendelijke vakmensen hebben panelen zeer mooi… Lees meer “Geweldig!”

Rogmans Benny
Dessel

Perfecte samenwerking

Ik wens jullie te danken voor de perfecte samenwerking!

Willy Mallet

vijfsterren-onderneming

Vanaf het kennismmakingsgesprek tot de eindafhandeling (keuring + papierwerk), alles gebeurt met kennis van zaken, neem daarbij de zorgvuldige en netjes afgewerkte plaatsing, de voordelige prijs-kwaliteit verhouding en ecofusion heeft er weer een tevreden klant… Lees meer “vijfsterren-onderneming”

lommelen rudy
dessel

Vlot en professioneel

Duidelijke info vooraf. Professioneel en leuk contact. Vlotte, fijne administratieve opvolging en afhandeling. En vooral correcte levering en plaatsing. Super tevreden

Rudy Boons
Dessel

Knap gedaan!

De techniekers van de zonnepanelen hebben mooi werk afgeleverd. Knap gedaan.

Dirk
Tessenderlo

Perfecte service

Bij verschillende aanbieders offerte aangevraagd. Bij ecufusion correcte info en prijs/kwaliteit de beste (niet de goedkoopste maar gebruikte producten en kWh productie waren wel beter), geen verkooppraat maar een degelijke uitleg zonder te technisch in… Lees meer “Perfecte service”

Geert Henckaerts
Balen

Zeer tevreden!

Schappelijke zaakvoerder, vlotte administratieve dienst en professionele plaatsers, kortom zeer tevreden van Ecofusion!

Ronny Goossens
Merksplas

Perfect

Propere afwerking, goede uitleg vooraf en prima service nadien. Echt een aanrader!

Sandra
Neerpelt

Super tevreden

De eerste contacten waren niet alleen leuk maar tevens en misschien nog belangrijker super professioneel. De plaatsing was snel, correct en netjes afgewerkt. Al mijn vragen werden goed beantwoord en er werd volledig rekening gehouden… Lees meer “Super tevreden”

Nico
Ramsel

Zeer tevreden

Ik wil mijn gemeende complimenten overmaken aan de plaatsers die de plaatsing van de panelen en omvormer hebben gedaan. Ze hebben prachtig werk geleverd en alles mooi opgeruimd. Ik ben zeer tevreden!

Johan
Turnhout

Goede afwerking

Nog eens veel dank aan het team voor de goede afwerking!

Jef
Balen

Netjes afgewerkt

Nogmaals bedankt voor de mooie service , de jongens hebben dat netjes afgewerkt !!!  

Lauwers
Ravels

Tevreden!

Vlotte communicatie en persoonlijke aanpak, met bekwame, aangename mensen in verkoop, administratie en plaatsing. Tel daar de doordachte configuratie bij van kwaliteitsproducten, en ik kan niet anders dan Ecofusion sterk aan te bevelen. Omdat het… Lees meer “Tevreden!”

Tasja
Lille

Heel goed bedrijf

Zeer correcte afspraken en zeer goede vaklui en ze leveren heel proper werk. Een aanrader om deze firma te kiezen voor zonnepanelen te laten plaatsen.

Jan en Birgit
Turnhout

Super tevreden

Zeer tevreden van de installatie en de gegeven uitleg voordien. Professionele vaklui!

THYS
HAM

TOP SERVICE

Zeer correcte afspraken. Top medewerkers. Fijne en correcte service. Een AANRADER !!!

Lehaen
Neerpelt

Zeer tevreden !

Recent mijn zonnepanelen laten plaatsen door Ecofusion. Snelle plaatsing , adequaat , vriendelijke mensen en alles nog netjes opgeruimd achteraf ook nog ! Ook een pluim voor de administratieve service ( Lisbeth!) Degelijke , duidelijke… Lees meer “Zeer tevreden !”

Rene Conard
3404 Landen (Attenhoven)

Super tevreden

18 LG NEoN2 black panelen + solaredge 4000 hd wave omvormer. Wij zijn super tevreden over de installatie en ook van de mooie afwerking.

Wim van gool
Weelde

Geweldige installatie… Goed afgeleverd.

Joerie De Haeck
Rijkevorsel

Prima service!

Vlotte, stipte en degelijke afwerking, prima service en zeer vriendelijk! Kortweg, als je zonnepanelen wil moet je bij ECOFUSION zijn!

Weyen
Neerpelt

Super tevreden

duidelijke uitleg, correcte prijs en nette plaatsing door bekwame gasten!

Peeters
Arendonk

Dik in orde

Blij dat we met Hans en zijn team in zee zijn gegaan. Alles draait en netjes volgens afspraak afgehandeld.

Fam Van Looy - Mermans
Dessel

Superservice

Goede service en een goede uitleg.

Weyts Victor
Dessel

Top bedrijf !

Alles uitgevoerd en gefactureerd zoals afgesproken, geen kleine lettertjes gewoon top bedrijf dat zijn beloftes nakomt.

Familie Heymans
Edegem

Super Service.

Super tevreden van de plaatsing en installatie van mijn zonnepanelen. Super goede service.bedankt ecofusion

Chiel Somers
Leopoldsburg

Super service en correct

Wij zijn zeer tevreden over de service en begeleiding en zullen niet na laten reclame te maken voor jullie bedrijf.

Janssens
Arendonk

Bedankt Ecofusion !

Zeer geslaagde installatie met een topservice van Ecofusion. Alles netjes afgewerkt en uitgelegd. Topprodukten en mensen !

Familie Anton
Dessel