Opendeurdag voor particulieren op zondag 24 oktober

EcoFusion is een betrouwbare, ervaren partner in duurzame energieoplossingen. We werken enkel samen met kwaliteitsvolle merken en partners zodat we steeds mee blijven met de allernieuwste technieken en trends.

Zo zijn laadpalen nu een hot topic, voor jezelf thuis of als eigenaar van een bedrijfswagen. Maar ben je reeds voldoende op de hoogte van de mogelijkheden en de premies? EcoFusion biedt jou graag de antwoorden.

Wil je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Kom dan naar ons opendeurevent op zondag 24 oktober vanaf 10u en volg de live presentaties gebracht door onze adviseurs. Of stel je vragen tijdens onze doorlopende productdemonstraties.

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op het winnen van een elektrische step twv 599 euro! De wedstrijddeelnemers, die tijdens de opendeur of voor 10/11/2021 een aankoop doen van zonnepanelen en/of batterijen maken kans om te winnen. De winnaar wordt op basis van de schiftingsvraag bepaald.

Ons programma

10u: Start van de opendeur

11u: Presentatie 1 over zonnepanelen, batterijen en laadpalen
13u: Presentatie 2 over zonnepanelen, batterijen en laadpalen
15u: Presentatie 3 over zonnepanelen, batterijen en laadpalen

De presentaties worden gebracht door onze CEO Hans den Ouden en onze adviseurs tezamen met onze partners Solar Edge, Campina Energie en Alfen.

Doorlopend kan je productdemonstraties volgen, elektrisch rijden of tanken en staan onze adviseurs ter beschikking. We bieden je ook graag een hapje en drankje aan.

17u: Einde van het event

Locatie

EcoFusion, Turnhoutsebaan 171, Dessel

Hopelijk ben je erbij!!

Inschrijven

Kies je gewenste tijdstip en schrijf in!

EcoFusion, expert in plaatsen van de juiste installatie

Partners