Opendeurevent voor bedrijven op donderdag 21 oktober

EcoFusion is een betrouwbare, ervaren partner in duurzame energieoplossingen, ook voor KMO’s. We werken enkel samen met kwaliteitsvolle merken en partners zodat we steeds mee blijven met de allernieuwste technieken en trends.

Zo zijn laadpalen voor bedrijven nu een hot topic en de moeite om in te gaan investeren, voor jezelf én voor je werknemers. Maar ben je reeds voldoende op de hoogte van de mogelijkheden en de premies? EcoFusion biedt jou graag de antwoorden.

Wil je meer weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Schrijf je dan nu in voor dit professioneel opendeurevent op donderdag 21 oktober vanaf 13u en volg de live presentaties gebracht door onze partners en eigen adviseurs. Of stel je vragen tijdens onze doorlopende productdemonstraties.

Ons programma

13u: Start van de opendeur

15u: Presentatie 1 over zonnepanelen, batterijen en laadpalen
17u: Presentatie 2 over zonnepanelen, batterijen en laadpalen
19u: Presentatie 3 over zonnepanelen, batterijen en laadpalen

De presentaties worden gebracht door onze CEO Hans den Ouden en onze adviseurs tezamen met onze partners Solar Edge, Campina Energie en Alfen.

Doorlopend kan je productdemonstraties volgen, elektrisch rijden of tanken en staan onze adviseurs ter beschikking. We bieden je ook graag een hapje en drankje aan.

21u: Einde van het event

Locatie

EcoFusion, Turnhoutsebaan 171, Dessel

Inschrijven

Wees er snel bij want het aantal inschrijvingen voor die dag zijn beperkt.

Kies je gewenste tijdstip en schrijf in!

EcoFusion, expert in plaatsen van de juiste installatie

Partners