Je hebt een digitale teller
en wat nu?

Dan is het vooral belangrijk om inzicht te hebben in de momenten waarop je je zonne-energie verbruikt, hoe vaak je niet toekomt en wanneer je precies teruggeeft aan het net door overproductie.

Waarom niet meer van je zonne-energie opslaan voor jezelf i.p.v. het kwijt te zijn aan een goedkoop tarief? Of investeren in een slimmere installatie?

Een slimmere installatie

Door een investering in een SolarEdge energiemeter maak je je huidige zonnepaneleninstallatie slimmer. Dit doe je door het installeren van een SolarEdge energiemeter. Met behulp van een handige app krijg je instant je live data te zien. We raden aan om een 6-tal maanden te meten om een goed inzicht te krijgen in je eigen verbruik.

Energiemeter SolarEdge Ecofusion

Wat zijn de voordelen van een energiemeter?

  • Grafische weergave van wanneer en hoeveel energie jouw installatie opwekt.
  • Inzicht in jouw eigen verbruik; perfect af te leiden wanneer je je energie verbruikt of deze naar het net teruggaat.
  • Dagelijkse monitoring om jouw opbrengsten te verzekeren.

Wat als blijkt dat je vaak niet toekomt op piekmomenten en daarnaast ook nog veel aan het net teruggeeft?

Dan bekijken we graag met jou of het uitbreiden van jouw installatie met een thuisbatterij aan te raden is. Een batterij zorgt ervoor dat je het teveel aan zelfopgewekte energie opslaat om je dag te verlengen en piekmomenten op te vangen.

Ben je al overtuigd om direct te investeren in een thuisbatterij?

Dat begrijpen we, tenslotte bestaat er sinds dit jaar een premie voor de aankoop van een thuisbatterij  waardoor deze investering interessanter wordt. Geniet nog voor het einde van het jaar van een terugbetaling tot 2.550 euro incl.btw. Deze premie geldt nog t.e.m. 2024 maar het premiedrag neemt jaar na jaar af.

LG Resu thuisbatterij Ecofusion