Ecofusion

EcoFusion gaat met onze klanten, samenwerkers en  leveranciers verantwoord en vol vertrouwen om met deze bijzondere omstandigheden.

Beste klant, Beste Leverancier,
De gezondheid van onze klanten, samenwerkers en leveranciers is onze absolute prioriteit. Om deze reden nemen ook wij onze verantwoordelijkheid in het doorvoeren van gepaste voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

EcoFusion garandeert :

EcoFusion-samenwerkers die kunnen thuiswerken, krijgen deze mogelijkheid. Op deze manier neemt EcoFusion de burgerplicht op om de kans op het aantal  COVID-19 besmettingen in te dijken. Klantenbezoeken van regio adviseurs worden vervangen door het EcoFusion virtueel online bezoek. De overheid laat omwille van jouw en onze gezondheid voorlopig geen huisbezoeken meer toe. EcoFusion stelt een uitgebreid online stappenplan ter beschikking. Met dit plan werken we een voorstel op maat uit zonder het virus extra slagkracht te geven.

Er zijn voldoende omvormers, zonnepanelen, laadstations en montagematerialen in stock. De leveringen hebben een lichte vertraging opgelopen maar brengen de opleveringen niet in gedrang. Installaties van zonnepanelen en laadstations kunnen dus doorgaan. Het plaatsen van zonnepanelen hoeft geen hinder te ondervinden van COVID-19. Het merendeel van de activiteiten vindt plaats buiten en op het dak.

Wel vragen wij onze klanten om een aantal richtlijnen (social distancing) van de overheid te hanteren:

  1. houd voldoende afstand min. 1,5m
  2. geen drinken of eten aanbieden aan onze samenwerkers
  3. je niet samen in een kleine ruimte begeven met onze samenwerkers
  4. regelmatig handen wassen

Enkel indien de klant dit wenst, wordt de installatie uitgesteld. We plannen dan graag een nieuwe datum in. Onze service afdeling blijft operationeel via het gekende kanaal.  Klanten met dringende technische problemen worden nog steeds bezocht. EcoFusion gaat ervan uit dat klanten zelf contact opnemen met EcoFusion indien er zieken zijn of er besmettingsgevaar is.

Alvast dank voor u begrip en laten we samen deze uitzonderlijke omstandigheden aanpakken!

Zorg goed voor uzelf en anderen!